«Διπλό παιχνίδι» από Θοδωρή Κυριακού με Ατσούν Ιλιντζαλί

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Συνεχίζονται οι συζητήσεις του Ατσούν Ιλιντζαλί με τον Θοδωρή Κυριακού για την επιστροφή των προγραμμάτων του τούρκου παραγωγού στον Όμιλο ΑΝΤ1. Αν και το 2016 η σχετική πρόταση συνεργασίας είχε απορριφθεί δύο φορές, τώρα η συζήτηση είναι μακράς διάρκειας, για να διευκρινιστούν όλες οι λεπτομέρειες, χωρίς μέχρι τώρα να έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία.

Αν πέσουν οι υπογραφές, τότε τα δημοφιλή «The Voice» και το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», μαζί με το «Survivor» (σε νέα του εκδοχή) και τα υπόλοιπα προγράμματα που έχει ο Ατσούν Ιλιντζαλί στη λίστα του, θα μεταδίδονται από τον ΑΝΤ1 και για πρώτη φορά από το Μακεδονία TV. Τα μουσικά παιχνίδια θα βρίσκονται στη βραδινή ζώνη του σταθμού, παράλληλα με τις ελληνικές σειρές, ενώ τα υπόλοιπα θα μεταδίδονται από το Μακεδονία TV. Εκεί δεν αποκλείεται να βρεθεί και η νέα εκδοχή του «Survivor».

Με αυτά τα δεδομένα ο Όμιλος ΑΝΤ1, βάζοντας στο παιχνίδι και το Μακεδονία TV, που θα μεταδίδει και ξένες σειρές, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει το αντίπαλο δέος στη συνεργασία Star – Alpha. Όλα αυτά υπό την προϋπόθεση πως τελικά θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε Θοδωρή Κυριακού και Ατσούν Ιλιντζαλί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *