Συζητήσεις για ανανεώσεις συμβολαίων ομάδων στην Cosmote TV

cosmote ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ξεκίνησε ο κύκλος των επαφών των ομάδων της Super League με την Cosmote TV και τη Nova. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ –τίτλο που αμφισβήτησε δημόσια ο Γιάννης Αλαφούζος, ιδιοκτήτης του ΠΑΟ– θα διεκδικήσει ένα υψηλότερο συμβόλαιο από την Cosmote TV. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός, που τερμάτισε στην πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, συσπειρώνοντας τους οπαδούς του, ήταν η ομάδα που κράτησε ενεργό το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος της Super League και των μεταδόσεων από την Cosmote TV.

Η συνδρομητική πλατφόρμα του ΟΤΕ διαθέτει επίσης τα δικαιώματα του Ολυμπιακού και ολοκλήρωσε τη σεζόν με οκτώ ομάδες της Super League. Μάλιστα, η Cosmote TV έχει συμφωνήσει ήδη με την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την ανανέωση της συνεργασίας για 1+1 έτος.

Το τηλεοπτικό μενού της Cosmote TV περιλαμβάνει και για την επόμενη σεζόν (2023 – 2024) τα δικαιώματα των διοργανώσεων UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, για τις οποίες η TEAM θα συζητήσει προσφορές στο τέλος του έτους για την επόμενη τριετία 2024 – 2027. Τη μάχη αναμένεται να δώσουν η Cosmote TV και η Nova, ενώ στις μεταδόσεις αυτής της τριετίας συμμετείχε και το Mega, αλλά η πορεία του Ολυμπιακού δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες.

Στην Cosmote TV παίζουν και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Lega Serie A, Liga Portugal Bwin, το Κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) αλλά και το NBA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *