Στον όμιλο ΣΚΑΪ οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Μέντα 88 και Pepper 96.6

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Ο Όμιλος ΣΚΑΙ ανακοίνωσε την εξαγορά των ραδιοφωνικών σταθμών Μεντα 88 και Pepper 96.6 από την Διαπασών Α.Ε, μία κίνηση που τον καθιστά πρωταγωνιστή στον τομέα του ραδιοφώνου.

Ο Όμιλος ΣΚΑΙ  που έχει αποδείξει πως ξέρει να δημιουργεί επιτυχημένα brands, έχει στο portfolio του τον leader ΣΚΑΪ 100,3 ο οποίος αποτελεί την κορωνίδα του Ομίλου: τον πιο επιτυχημένο ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας έχοντας την πρωτοκαθεδρία στην κατάταξη όλων των ραδιοφωνικών σταθμών για περισσότερα από είκοσι χρόνια.

Τεχνογνωσία στο ραδιόφωνο

Ταυτόχρονα, ο  “πρωταθλητής” στο είδος του, bwinΣπορ FM  είναι σταθερά πρώτος στην προτίμηση του κοινού,  ενώ οι επιτυχημένοι σταθμοί Μελωδία 99,2, RED 96,3, Top FM μετέπειτα Λάμψη 92,3,  Freedom 88,9 αποτελούν επίσης δημιουργήματα του Ομίλου. Οι περιπτώσεις αυτές πιστοποιούν τη τεχνογνωσία στον χώρο των media και την εμπειρία που όπως φαίνεται θα φανεί πολύτιμη και για το μέλλον, καθώς πρόθεση όλων στο Νέο Φάληρο είναι και τα νέα αποκτήματα να σκαρφαλώσουν ψηλά στην κατάταξη των αθηναϊκών ραδιοφώνων.

Ο Χρήστος Παπαδάς στέλεχος γνωστό, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των FM αναλαμβάνει τη θέση του συμβούλου ανάπτυξης των ραδιοφωνικών σταθμών του ΣΚΑΪ.

Εμπορικά και στρατηγικά η κίνηση αυτή θεωρείται ευφυής, καθώς ο Όμιλος ΣΚΑΪ με τα πέντε ραδιόφωνα που διαθέτει πλέον, καλύπτει όλες τις προτιμήσεις του κοινού και ανοίγει το  δρόμο για ακόμα μεγαλύτερα επενδυτικά σχέδια, ισχυροποιώντας τον Όμιλο ΣΚΑΪ στον τομέα του ραδιοφώνου και όχι μόνο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *