Γιατί δεν μπαίνει η κρατική διαφήμιση στο www.Gov.gr;

INTERNET ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Υπάρχει μια αντίφαση στην κυβέρνηση η οποία προσκρούει στην κοινή λογική. Καθημερινά, ιστοσελίδες, τηλεοπτικοί, ραδιοφωνικοί σταθμοί, εφημερίδες και περιοδικά, υμνούν τον Κυριάκο Πιερρακάκη για την “ψηφιακή επανάσταση” στη χώρα, επειδή εκδίδονται on line πιστοποιητικά και υπεύθυνες δηλώσεις.

Την ίδια ώρα η ίδια κυβέρνηση και ο αρμόδιος υφυπουργός αποφεύγει ακόμη και στη Βουλή να δώσει τον αναλυτικό κατάλογο με τα συγκεντρωντικά ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ για την κρατική διαφήμιση ύψους 20 εκατ. ευρώ εν μέσω της πανδημίας. Γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχει μήπως ανησυχία για τον τελικό προορισμό των χρημάτων από τον κρατικό προυπολογισμό;

Από τη μία η κουλτούρα της ψηφιακής διακυβέρνησης, με τα στοιχεία να είναι όλα on line όπως εκφράζεται από τον Κ. Πιερρακάκη. Κι από την άλλη, οι λίστες του δημοσίου χρήματος να βρίσκονται …off line και να μετατρέπονται σε κρατικό μυστικό. Τα 20 εκατ. ευρώ, σε εποχές καχεξίας για τα ΜΜΕ, είναι ένα μυθικό ποσό. Και πρέπει όλοι να γνωρίζουμε που πήγαν αυτά τα χρήματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *