Λάμψη Hollywood με τη ρομαντική κωμωδία «Asteroid City» ζώνη Sunday Premiere της Nova!

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Λάμψη Hollywood έρχεται αυτή την Κυριακή 14 Απριλίου (22:00) στο Novacinema1 με τη ρομαντική κωμωδία «Asteroid City» (2023, διάρκειας 101’) με τους Tom Hanks, Scarlett Johansson σε σκηνοθεσία του Οσκαρικού Wes Anderson στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!

1955. Επισκέπτες φθάνουν σε ένα χωριό της αμερικανικής ερήμου, όπου διοργανώνεται συνέδριο Νέων Αστροπαρατηρητών. Οι εργασίες, όμως, θα διαταραχθούν από έναν απρόσμενο εξωγήινο επισκέπτη. Η συνέχεια της ταινίας «Asteroid City» την Κυριακή 14/4 (22:00) στο Novacinema1 με τους Tom Hanks, Scarlett Johansson, Jeffrey Wright, Edward Norton σε σκηνοθεσία του Οσκαρικού Wes Anderson.

Απόλαυσε τη Sunday Premiere στο Novacinema1 αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *