“Action story”: Γυναίκες στα ανδροκρατούμενα κάστρα

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το ACTION STORY έρχεται απόψε τα μεσάνυχτα ακριβώς αποκλειστικά στο ACTION 24 με ένα επεισόδιο αφιερωμένο στις γυναίκες

Απόψε στις 00:00 τα μεσάνυχτα, όπως και κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα, το σύγχρονο ντοκιμαντέρ της late night ζώνης του ACTION 24, το «ACTION STORY», αφιερωμένο στις γυναίκες, που πλέον έχουν εισβάλλει σε χώρους που μέχρι πρότινος θεωρούνταν «ανδροκρατούμενα κάστρα».

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα της γυναίκας που προηγήθηκε, η Ιωάννα Βάσσου συναντά γυναίκες οι οποίες φέρουν πολλαπλούς ρόλους και μας μιλούν για την απαιτητική καθημερινότητα τους, τις αγωνίες και τις επιτυχίες τους ακόμα και σε χώρους που έφεραν αμιγώς ανδρική σφραγίδα.

Εδώ και δεκαετίες, κάθε χρόνο, κάθε μέρα, ώρα και λεπτό, οι γυναίκες επεκτείνονται ολοένα και περισσότερο στον αθλητισμό, την οικονομία, την πολιτική, την επιστήμη, ακόμα και στα Σώματα Ασφαλείας. Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα γνωρίζουμε την Ίλαρχο Ζωή Μάρκου ενώ στο πλοίο συναντήσαμε και την Τσαμπίκα Διακάκη, η οποία είναι Ύπαρχος σε επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο και είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης πλοιάρχων του εμπορικού ναυτικού. Τέλος, μας συστήνεται η κτηνοτρόφος Μάγδα Κοντογιάννη που διατηρεί στάβλο με ζώα στο Μενίδι και εξομολογείται τις δυσκολίες που συναντά καθημερινά.

Το «ACTION STORY», ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ με την Ιωάννα Βάσσου, καταγράφει ανθρώπινες ιστορίες. Οι άνθρωποι έχουν τη δική τους ιστορία ζωής που έχει χαραχθεί στο μυαλό και την ψυχή τους. Μοιράζονται μαζί της τις εμπειρίες τους, τα συγκλονιστικά βιώματα τους και δίνουν σε όλους μας μαθήματα ζωής. Στο «ACTION STORY» θα δείτε αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με όσους έχουν κάτι να πουν. Κάθε Δευτέρα τα μεσάνυχτα «ξετυλίγει» θέματα της επικαιρότητας, κάνοντας δημοσιογραφική έρευνα και εντοπίζοντας το πρόβλημα. Γιατί γυρνώντας στο παρελθόν μπορούμε να εξηγήσουμε το παρόν.

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ εδώ: https://youtu.be/H5ksz1EMIeE

«ACTION STORY» ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ με καθηλωτικές ιστορίες

Απόψε στις 00:00 τα μεσάνυχτα αποκλειστικά στο ACTION 24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *