Στην UEFA το μέλλον της συνδρομητικής τηλεόρασης-Η νέα μεγάλη μάχη Cosmote TV – Nova

Streaming ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η πιο μεγάλη μάχη για το μέλλον της συνδρομητικής τηλεόρασης ξεκινάει με σημείο αναφοράς τα δικαιώματα του UEFA Champions League, του UEFA Europa League και του UEFA Europa Conference League, ανάμεσα στην Cosmote TV και τη Nova. Οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο συνδρομητικές πλατφόρμες και την TEAM για λογαριασμό της UEFA έγιναν.

Η Cosmote TV θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία με την TEAM για τα επόμενα χρόνια (2024 – 2027), χωρίς, ωστόσο, να ανέβει το κόστος, έχοντας κερδίσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Από την άλλη πλευρά, η United Media έχει δύο επιλογές. Να αποκτήσει τα δικαιώματα και να έχει σχεδόν το σύνολο των σημαντικών ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αφού έχει ήδη π.χ. την Premier League και να πιέσει την Cosmote TV, που προηγείται σε συνδρομητές ή να κάνει μια τέτοια προσφορά που θα ανεβάσει το τίμημα και θα προκαλέσει φθορά στον φορέα συνδρομητικής τηλεόρασης του ΟΤΕ.

Με τον τρόπο αυτό η United Media θεωρεί πως θα ασκήσει πίεση στην Deutsche Telekom, ώστε να αποσυρθεί από το πεδίο της τηλεόρασης. Ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός οργανισμός της χώρας είναι προετοιμασμένος από την πλευρά του για τη σκληρή αναμέτρηση που θα διεξαχθεί έως το τέλος του έτους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *