Action 24: Ισχυροποιούνται στον τηλεοπτικό χάρτη οι Μπάκος, Καϋμενάκης και Εξάρχου

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μεγαλώνει με σταθερά βήματα το Action24, αν και παραμένει ακόμα εντός Περιφέρειας Αττικής. Η ενίσχυση του τηλεοπτικού σταθμού των Δημήτρη Μπάκου, Γιάννη Καϋμενάκη και Αλέξανδρου Εξάρχου είναι φανερή σε όλα τα επίπεδα, με την επένδυση στην ενημέρωση, στον αθλητισμό και στη σάτιρα, ανιχνεύοντας το τηλεοπτικό πεδίο όπου κινούνται οι μεγάλοι της αγοράς.

Κάθε βράδυ, στις 19:00, ο Βασίλης Τσεκούρας παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με σχολιαστές τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Ανδριάνα Ζαρακέλη, καθώς και τον Μιχάλη Ιγνατίου, με τις σημαντικές ανταποκρίσεις από την Αμερική.

Το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων έχει την υπογραφή της Ιωάννας Βάσσου. Αμέσως μετά ακολουθούν ο Νίκος Υποφάντης με την εκπομπή «Action Business» και η Εύη Φραγκάκη με την εκπομπή «Action Life», δίνοντας το στίγμα της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής.

Το Σαββατοκύριακο, τα κεντρικά δελτία ειδήσεων αναλαμβάνουν η Εύη Φραγκάκη και η Βάσω Μητρομάρα, ενώ το μεσημβρινό δελτίο παρουσιάζει η Νικόλ Ποφάντη.

Στις 6:00 το πρωί, ο Γιώργος Κακούσης και η Άννα Λιβαθυνού αναλαμβάνουν την «Πρωινή Ζώνη». Αμέσως μετά ακολουθεί η εκπομπή «Action Τώρα» με τον Νίκο Υποφάντη και την Ντόρα Κουτροκόη, ενώ τα Σαββατοκύριακα ο Γιώργος Παγάνης και η Μιλένα Ηλιοπούλου παρουσιάζουν την εκπομπή «Action Σαββατοκύριακο» (7:00 – 11:00).

Από Τρίτη έως Παρασκευή, στις 20:00 το βράδυ, η prime time ζώνη ενισχύεται με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Ανδριάνα Ζαρακέλη. Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Πιέρρος, η Ελένη Καλογεροπούλου και ο Δημήτρης Τάκης φωτίζουν το παρασκήνιο.

Κάθε Δευτέρα, η Ιωάννα Βάσσου παρουσιάζει ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ που αφηγείται ιστορίες που έγιναν πρωτοσέλιδα και από Τρίτη έως Παρασκευή η Αθηναΐς Νέγκα παρουσιάζει την εκπομπή «Καλύτερα Αργά». Στην αθλητική ενημέρωση, κάθε Δευτέρα, στις 20:00 το βράδυ, ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Γιάννης Πάγκος φέρνουν την επιτυχημένη εκπομπή τους «Monday FC» από τη Νοva στην ελεύθερη τηλεόραση, ενώ καθημερινά, στις 18:00 το απόγευμα, ο Νίκος Κατσαρός, η Ελένη Μαρκάτη και ο Σταύρος Κουράκος παρουσιάζουν τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα.

Το Action24 είναι το μοναδικό κανάλι που επενδύει στη σάτιρα, αν και προς το παρόν δεν καταπιάνεται πολύ με την πολιτική. Η εκπομπή «ΜITSI VAR», με τον Γιώργο Μητσικώστα και τον Σωτήρη Καλυβάτση, εξετάζει και σχολιάζει όλα τα γεγονότα της εβδομάδας, κάθε Παρασκευή, στις 21:00 το βράδυ. Επίσης, κάθε μέρα, πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η Αθηναΐς Νέγκα κάνει τον δικό της σχολιασμό.

Στο «ΓΚΑΡΑΖ», με τον Ζήση Ρούμπο, συνδυάζεται η μουσική με το stand up comedy, κάθε Σάββατο, στις 22:00 το βράδυ, ενώ η Μαρία Κωνσταντάκη, στην εκπομπή «Μουσούδες», συνομιλεί με ειδικούς και αποκαλύπτει άγνωστες πληροφορίες και ικανότητες των κατοικιδίων μας, κάθε Σάββατο, στις 20:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *