Στα… βαθιά το ΕΡΤ News

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Βρέθηκαν οι ισορροπίες στην ΕΡΤ για τα πρόσωπα του ΕΡΤ News. Ο φιλόδοξος στόχος της δημιουργίας ενός πλήρως ενημερωτικού καναλιού έχει πολύ ακόμη μεγάλη διαδρομή και προς το παρόν το ΕΡΤ News θα μείνει εκτός των προβληματικών μετρήσεων τηλεθέασης της ελληνικής τηλεόρασης.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν πολλές γκρίνιες για το ποιος θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, οι οποίες υποβλήθηκαν και στο κόμμα της ΝΔ και στην κυβέρνηση από ανθρώπους που θεωρούσαν πως τώρα είναι η εποχή τους. Τελικά, επικράτησε η άποψη του προέδρου της ΕΡΤ Κωνσταντίνου Ζούλα, ο οποίος επιμένει στον εσωτερικό μετασχηματισμό της εταιρείας.

Την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, το οποίο προβάλλεται στις 18:00 (με παράλληλη μετάδοση από την ΕΡΤ1), μοιράζονται ο Γιώργος Κουβαράς (Δευτέρα έως Πέμπτη) και ο Απόστολος Μαγγηριάδης (Παρασκευή έως Κυριακή). Το δελτίο ειδήσεων στις 12:00 το μεσημέρι (ΕΡΤ1 και ΕΡΤ News) παρουσιάζουν ο Γιάννης Μούτσιος (Δευτέρα έως Πέμπτη) και η Μαρία Σιώζου (Παρασκευή έως Κυριακή).

Μόνο στην ΕΡΤ News μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 21:00, το… άλλο κεντρικό δελτίο με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου, ενώ από Παρασκευή έως Κυριακή το δελτίο παρουσιάζει η Βούλα Μαλά. Τέλος, το δελτίο ειδήσεων των 15:00, το οποίο μεταδίδεται μόνο από την ΕΡΤ News, παρουσιάζει από Δευτέρα έως Πέμπτη η Χρύσα Παπασταύρου και από Παρασκευή έως Κυριακή η Σμαράγδα Αγορογιάννη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *