Οι κρίσιμες ευρωπαϊκές ρεβάνς του ΠΑΟΚ και του Άρη αποκλειστικά στο Novasports

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη στον επόμενο γύρο του UEFA Europa Conference League θα κριθεί στο Novasports! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Πέμπτη 3/8 θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά και αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια της Nova τις «μάχες» των ελληνικών ομάδων.

O ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Ιερουσαλήμ, όπου την Πέμπτη 3/8 θα αντιμετωπίσει την ισραηλινή Μπεϊτάρ στον επαναληπτικό αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League. To πρώτο μεταξύ τους ματς είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο χωρίς τέρματα. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports2. Παράλληλα, την Πέμπτη 3/8, ο Άρης υποδέχεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την Αραράτ στη ρεβάνς του 1-1 και θα επιδιώξει με τη συμπαράσταση των φιλάθλων του να πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports Prime.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις έχουν ως εξής:

Πέμπτη 3 Αυγούστου

  • 20:30, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ-ΠΑΟΚ, στο Novasports2 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη
  • 20:45, Pre Game Show Άρης-Αραράτ Αρμένια στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιάννη Πάγκο.
  • 21:15, Άρης-Αραράτ Αρμένια, στο Novasports Prime σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα, Ακη Κουζούλη.

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *