Η ώρα του τελικού του Carabao Cup έφτασε αποκλειστικά στο ACTION 24 την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στις 18:30!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στις 18:30 στο ACTION 24, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκασλ θα πατήσουν το χορτάρι του θρυλικού Γουέμπλεϊ με έναν και μόνο σκοπό. Στο τέλος της βραδιάς να σηκώσουν στο λονδρέζικο αέρα την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Ο Μάρκους Ράσφορντ κάνει μία επική σεζόν για τους «Κόκκινους Διαβόλους» με 5 γκολ και 2 ασίστ σε 5 ματς στο φετινό Carabao Cup, ενώ συνολικά έχει φτάσει τα 24 γκολ και τις 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρόσωπο του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπει τον επόμενο ηγέτη, αλλά και τον άνθρωπο που μπορεί να την οδηγήσει στην 6η κατάκτηση του Carabao Cup στην ιστορία της.

Από την άλλη μεριά, η Νιούκασλ δεν έχει κάτσει ποτέ στο θρόνο της διοργάνωσης. Οι «Καρακάξες» μετρούν όλη κι όλη μία συμμετοχή στον τελικό του θεσμού κι αυτή το μακρινό 1976.

Η φετινή Νιούκασλ, όμως, δεν είναι ο ίδιος σύλλογος με πέρυσι. Μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και την είσοδο του Σαουδαραβικού Fund, ο σύλλογος έχει βάλει πλώρη για ψηλά. Για τους οπαδούς, το ιδανικό θα ήταν η αρχή να γίνει το βράδυ της Κυριακής.

Ο μεγάλος τελικός του Carabao Cup, λοιπόν, είναι προ των πυλών. Τα εισιτήρια για μία θέση στο Γουέμπλεϊ έχουν εξαντληθεί, αλλά το ACTION 24 σας έχει φυλάξει μία VIP θέση με την καλύτερη θέα στο γήπεδο.

Όμως, οι φαν του αγγλικού, κι όχι μόνο, ποδοσφαίρου θα πρέπει να συντονιστούν με το ACTION 24 από τις 17:30. Μία ώρα πριν τη σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού, σας περιμένει ένα απολαυστικό PreGame Show με όλο το ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνέντευξεις. Για τον τελικό μιλούν οι Τιμούρ Κετσπάγια, Χένιγκ Μπεργκ και Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Συντονιστείτε, λοιπόν, από τις 17:30 για το PreGame Show και ολοκληρώστε τη βραδιά σας με το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα που θα ακολουθήσει στις 18:30.

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση ζωντανά και από το κανάλι μας στο YouTube, εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *