Η εκπομπή “Uncover Stories” αποκλειστικά στο ΑΤΤΙCA TV

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Uncover Stories έρχεται μέσω της συχνότητας του ΑΤΤΙCA TVκάθε Παρασκευή βράδυ στις 22:00, να φωτίσει τις αθέατες πλευρές της καθημερινότητας. Ανακαλύπτει ανθρώπους, τις ιστορίες τους και πιάνει το νήμα που ενώνει τα όνειρα με τον αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο. Κάθε Παρασκευή, ο Κωνσταντίνος Μαρκέτος και ο Θάνος Νασόπουλος ανακαλύπτουν νέες ιστορίες συζητώντας με όλους τους μικρούς πρωταγωνιστές και ήρωες της καθημερινότητας. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, ακτιβιστές, κοινωνικές ομάδες, επιστήμονες, πολιτικοί, συνθέτουν το μωσαϊκό των ιστοριών του Uncover.

Η εκπομπή έχει ύφος ντοκιμαντέρ συνδυάζοντας τις συζητήσεις με μια κινηματογραφική προσέγγιση στο οπτικό περιεχόμενό της. Η κάμερα του Uncover βρίσκεται παντού, σε σπίτια, θεατρικές σκηνές, καταυλισμούς ρομά, πάρκα κτλ. Όπου χρειάζεται για να αναδειχθούν όσα συνήθως δεν λέγονται. Μακριά από πομπώδεις ερωτήσεις και λεκτικές φιοριτούρες, οι παρουσιαστές συζητούν με τους καλεσμένους υιοθετώντας απλό, μεστό, καθημερινό λόγο, δημιουργώντας την αίσθηση της οικειότητας με τους τηλεθεατές, επιτρέποντάς τους να γνωρίσουν καλύτερα τους πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους καλεσμένους των εκπομπών.

Ο Θωμάς Ζήκος, έχοντας αναλάβει τη διεύθυνση φωτογραφίας, προσπαθεί μέσα από τα παιχνίδια του φωτός και της σκιάς να αναδείξει με το κατάλληλο ύφος ανά επεισόδιο τις ιστορίες του.

Οι Άρης Μπάσα και Βαγγέλης Δικόπουλος πλαισιώνουν την ομάδα των τεχνικών, συμβάλλοντας στη δημιουργία αυτού του σύγχρονου τηλεοπτικού προϊόντος.

Το Uncover Stories είναι αποτέλεσμα της δημοσιογραφικής πρωτοβουλίας του Uncover, μιας πρωτοβουλίας επικεντρωμένης στα κοινωνικά δίκτυα, που αριθμεί περισσότερους από 50.000 ακολούθους.

Συντελεστές εκπομπής

Παρουσίαση, σκηνοθεσία, αρχισυνταξία: Κωνσταντίνος Μαρκέτος (Instagram @marketos_k), Θάνος Νασόπουλος (Instagram @th_nassop)

Διεύθυνση φωτογραφίας: Θωμάς Ζήκος (Instagram @thomaszikos)

Κάμερες: Άρης Μπάσα (Instagram @aris_bsh), Βαγγέλης Δικόπουλος (Instagram @evandiko)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *