Προετοιμάζεται το επίγειο One-Μαζί Action24 και Attica

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τρεις περιφερειακοί σταθμοί της Αττικής αλλάζουν. Η Greenhill Investments Limited, για λογαριασμό των Δημήτρη Μπάκου, Γιάννη Καϋμενάκη και Αλέξανδρου Εξάρχου, υπέγραψε τη μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών του Action 24 από τον Διονύση Παναγιωτάκη. Παράλληλα, στέλεχος του Αστέρα Τρίπολης, μέσω της εταιρείας Media Time, απέκτησε το 30% του χρόνου λειτουργίας του περιφερειακού σταθμού Attica TV, ενώ η συμμαχία των τριών επεκτείνεται και στον τομέα της ανακύκλωσης, μέσω της απόκτησης νέας εταιρείας.

Στον αντίποδα, ο Διονύσης Παναγιωτάκης απέκτησε το Channel 9, το οποίο προορίζεται να μετεξελιχθεί σε One Channel. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν οι απαραίτητες συμβάσεις έτσι ώστε να μπορεί ο σταθμός να χρησιμοποιεί το λογότυπο του One Channel. Παράλληλα, τρίτη εταιρεία θα προμηθεύει το επίγειο κανάλι με πρόγραμμα, ντοκιμαντέρ, μαγκαζίνο και ίσως σειρές από την ταινιοθήκη του Mega.

Δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει και την κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έβγαλε στον αέρα το διαδικτυακό οικονομικό κανάλι Naftemporiki.gr, με στόχο κάποια στιγμή να αποκτήσει τη δυνατότητα και επίγειου σήματος σε όλη τη χώρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *