Κινδυνεύουν οι μεγάλοι του ραδιοφώνου… από τον Athens Voice FM!

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

 

Μεγάλοι ραδιοφωνικοί σταθμοί ζητούν να σταματήσει η λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού Athens Voice FM, υποστηρίζοντας πως η λειτουργία του συνιστά, μεταξύ άλλων, άνιση μεταχείριση έναντι των υπολοίπων ραδιοφωνικών σταθμών αλλά και κρατική ενίσχυση υπέρ των αυτοδιαχειριζόμενων σταθμών.
Πρόκειται για τις εταιρείες Frontstage Ψυχαγωγική ΑΕ (Εν Λευκώ, RED, ΗΙΤ), Ραδιοτηλεοπτικές Παραγωγές (Galaxy), Ειδήσεις Ντοτ Κομ ΑΕ (ΣΚΑΪ), Μελωδία ΑΕ (Μελωδία), Δίφωνο ΑΕ (Pepper) και Ραδιοφωνικές Παραγωγές ΑΕ (MENTA), που κατέθεσαν την προσφυγή μέσω του δικηγορικού γραφείου «Φλογαΐτης – Σιούτη και Συνεργάτες».
Ο ειδικός επιστήμονας του ΕΣΡ στην εισήγησή του θέτει θέμα «καταστρατήγησης της αυτοτέλειας του σταθμού» και προτείνει την ανάκληση της άδειας με το επιχείρημα πως ορισμένοι εκ των συνεργατών του αρθρογραφούν και στο Athensvoice.gr. Το θέμα θα κριθεί από την Ολομέλεια. Σημειώνεται πως δεν υπάρχει νομοθετική πρόβλεψη για τις ώρες παραγωγής προγράμματος από εξωτερικούς συνεργάτες και συνεταιριστές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *