Τα …”φαντάσματα” της έρευνας μέτρησης της MRB

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Μια τοποθέτηση επί προσωπικού στην εφημερίδα,όπου και εργάζομαι. Έφτασα στο 2022 , μετά από 22 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στο ραδιόφωνο για να κατατάξει την εκπομπή μου στον ΣΚΑΪ, η MRB  του Δημήτρη Μαύρου, στην 27η θέση της μέτρησης. Αν δεχθούμε πως ισχύουν τα ποσοστά αυτά που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του www.e-tetradio.gr  την ώρα μετάδοσης της, δεν ακούει σχεδόν κανείς τον πρώτο σε ακροματικότητα σταθμό και δεν ενημερώνεται για μεγάλα γεγονότα, όπως ο Πόλεμος στην Ουκρανία ή  η Κακοκαιρία στην Αττική.

Με άλλα λόγια, οι ακροατές που περιμένουν στην ουρά για να βγουν στον αέρα και στέλνουν μηνύματα στον υπολογιστή του σταθμού, είναι …φαντάσματα και δεν μπορούν να εντοπιστούν από την έρευνα που διεξάγεει η MRB από κοινού με την Global Link για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ.

Ευτυχώς όμως , όπως λένε πως “ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη” . Τις προάλλες, λοιπόν, βγήκε στον αέρα ακροατής για να δηλώσει, πως τον κάλεσαν από την εταιρεία για τη ραδιοφωνική μέτρηση και  ενώ απάντησε  πως “ακούει ΣΚΑΪ και Κουφόπουλο” και η ερευνήτρια -όχι από τη δική σας εταιρεία-τον ρωτούσε με επιμονή, αν ακούει συγκεκριμένο ροκ σταθμό! 

Κύριε Μαύρο, μήπως θα πρέπει να αναρωτηθείτε για την αξιοπιστία της δουλειάς σας; Αν δεν το κάνετε, τουλάχιστον, να μην παίζετε με τη δουλειά των άλλων.

Με εκτίμηση

Βασίλης Κουφόπουλος

1 thought on “Τα …”φαντάσματα” της έρευνας μέτρησης της MRB

  1. Δεν ειναι ακριβως ετσι.Ο κοσμος ενημερώνεται για μεγάλα γεγονότα, όπως ο Πόλεμος στην Ουκρανία ή η Κακοκαιρία στην Αττική.Δεν επιλεγει ομως να ενημερωνεται απο εσας.Απο 9 εως 10 ο Real εχει 4% και εσεις 2,8%.Απο 10 εως 11 ο Real εχει 5,2% και εσεις 3,9% και 11 με 12 ο Real εχει 8,2% και εσεις 4,6%.Κυριε κουφοπουλε μήπως θα πρέπει να αναρωτηθείτε για την ποιοτητα της δουλειάς σας; Αν δεν το κάνετε, τουλάχιστον, να μην υποτιματε με τη δουλειά των άλλων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *