INTERNET

Ανυπαρξία του ΕΣΡ στην εθνική μάχη κατά του κορονοϊού

Οι ψευδείς ειδήσεις σαρώνουν το διαδίκτυο και δημιουργούν πυρήνες αντιεμβολιαστών, οδηγώντας τους στον θάνατο, χωρίς να υπάρχει καμιά αντίδραση από την κυβέρνηση, τους εντεταλμένους θεσμούς και την ΕΣΗΕΑ (ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ).

Το ΕΣΡ πέρυσι, για όσους θυμούνται, είχε σπεύσει να επιβάλει πρόστιμο στον ΣΚΑΪ για μια φράση που ακούστηκε στη διαδικτυακή μετάδοση του «Big Brother», χωρίς να έχει αρμοδιότητα στο internet την περίοδο εκείνη. Τώρα όμως, που την απέκτησε, δεν έκανε καμιά σχετική παρέμβαση στο συγκεκριμένο πεδίο για την πανδημία.

Σε όλο αυτό το διάστημα της εθνικής μάχης κατά του κορονοϊού το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμα στα κανάλια για μία εκπομπή του Κυριάκου Βελόπουλου, στην οποία ισχυριζόταν ότι κάποια βότανα θεράπευαν τον κορονοϊό, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα για μια τηλεφωνική παρέμβαση ακροατή από τη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ολική αποτυχία όσον αφορά τη λειτουργία της Αρχής, με κύρια ευθύνη των δύο κομμάτων εξουσίας, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Παρόμοια είναι και η ευθύνη της ΕΣΗΕΑ, η οποία δεν έσπευσε να πάρει μέτρα. Αν και επικαλείται τον κορονοϊό ως προς την εξ αποστάσεως διενέργεια των γενικών συνελεύσεων και των εκλογών, η συμμαχία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στο προεδρείο δεν εξέδωσε ανακοινώσεις και δεν κάλεσε στο πειθαρχικό κανέναν από τους δημοσιογράφους που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις, διακινδυνεύοντας τη ζωή των πολιτών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *