«Επίθεση» με ξένες σειρές από την Cosmote TV

cosmote ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δυναμικό ξεκίνημα από την Cosmote TV και τον Σεπτέμβριο με πληθώρα ξένων σειρών. Μέσα στον επόμενο μήνα θα προβληθούν η ισπανική σειρά «The Head», της Media Pro, στις 3 Σεπτεμβρίου, ο 8ος κύκλος του «The Late Late Show with James Corden» από το CBS, ενώ η προβολή του 5ου κύκλου του «Billions» θα ξεκινήσει στις 6 Σεπτεμβρίου. Από τη ViacomCBS έρχονται το «American Rust» και το «NCIS: Hawaii» στις 21/9, ενώ την επόμενη μέρα ακολουθεί η βραδιά του FBI, με τον 4ο κύκλο της σειράς «FBI», την πρεμιέρα του «FBI: International» και τον 3ο κύκλο του «FBI: Most Wanted».

Ακόμη, έρχεται η 4η σεζόν της ιατρικής σειράς «New Amsterdam» στις 23/9, ο 5ος κύκλος του «The Resident» και η 2η σεζόν του «Law & Order: Organized Crime» στις 24/9, ενώ στις 25/9 θα ξεκινήσει το «A Million Little Things» και στις 27/9 ο 4ος κύκλος του «The Rookie».

Στους μαραθωνίους σειρών που έχει οργανώσει η ομάδα της Cosmote TV για το Cosmote Series Μarathon HD έρχεται στις 3/9 η ισπανική σειρά «The Internationals», ο 3ος κύκλος της σειράς «The Girlfriend Experience» (4/9), το «Cargo», της Finland Fremantle (5/9), η κωμική σειρά «H.I.P.». Ακολουθούν η δραματική σειρά «The Pact» στις 11/9, το «The Promise» στις 17/9 και ο 6ος κύκλος του «Line of Duty» (οι προηγούμενοι 5 κύκλοι ήταν διαθέσιμοι στο Netflix, όμως ο 6ος κύκλος του της σειράς του BBC θα προβληθεί στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Cosmote TV).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *