"Μέλισσες" με κάτι από Netflix…

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η αναμέτρηση ανάμεσα στα reality και τις σειρές, βρίσκει κερδισμένους τους …θεατές. Η απήχηση του καθημερινού σίριαλ “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1 στο τηλεοπτικό κοινό και στη δεύτερη σεζόν, δείχνει πως οι προσδοκίες του κοινού που εκπαίδευτηκε στο Netflix και τη συνδρομητική τηλεόραση, έχουν αυξηθεί.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στα reality και τις σειρές, βρίσκει κερδισμένους τους …θεατές. Η απήχηση του καθημερινού σίριαλ “Άγριες Μέλισσες” στο τηλεοπτικό κοινό και στη δεύτερη σεζόν, δείχνει πως οι προσδοκίες του κοινού που εκπαίδευτηκε στο Netflix και τη συνδρομητική τηλεόραση, έχουν αυξηθεί.

Τα reality προγράμματα, όσο και αν έχουν βελτιωθεί, δεν προσελκύουν το κοινό. Κάποια απλώς κούρασαν τους θεατές και άλλα απλώς δεν έχουν δράση και πλοκή. Στο δεύτερο μέρος της σεζόν, με την είσοδο του reality μαγειρικής “Master Chef” θα φανεί αν υπάρχει τάση υποχώρησης της συγκεκριμένης κατηγορίας προγράμματος. Είναι πάντως φανερό πως το κοινό περιμένει και κάτι άλλο, που να έχει ποιοτικές προδιαγραφές, ίντριγκα και κάτι για να ξεχνιέται…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *