Νέο Box Set: «Catch 22»

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Catch-22 — Episode 1 — Young American flyers arrive in war and discover that the bureaucracy is more deadly than the enemy. McWatt (Jon Rudnitsky), Kid Sampson (Gerran Howell), Yossarian (Christopher Abbott), shown. (Photo by: Philippe Antonello/ Hulu)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η υποψήφια για 2 Χρυσές Σφαίρες σειρά του George Clooney έρχεται αποκλειστικά στη Nova!

Η νέα σειρά, «Catch 22», η οποία αποτελεί διασκευή του ομώνυμου βιβλίου του Joseph Heller, έρχεται και με τα έξι επεισόδια, αποκλειστικά, στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. Παράλληλα, από την Τρίτη 6 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη, στις 22:00, η σειρά θα προβάλλεται και από το Novacinema4HD.

Η υπόθεση μας μεταφέρει στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με μια σατιρική διάθεση και περιστρέφεται γύρω από τη ζωή και τις αποστολές ενός πιλότου βομβαρδιστικού, καθώς και των υπόλοιπων αντρών του τάγματός του, οι οποίοι προσπαθούν να επιστρέψουν μια μέρα ασφαλείς σπίτι τους. Θα τα καταφέρουν;

Πρωταγωνιστούν οι George Clooney, Hugh Laurie, Christopher Abbott, Kyle Chandler, Giancarlo Giannini, ενώ ο μέρος της σκηνοθεσίας και την παραγωγής έχει αναλάβει ο ίδιος ο George Clooney.

Το «Catch 22» έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές κυρίως για τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών και έχει πολύ υψηλή βαθμολογία σε δημοφιλείς διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ταινιών και σειρών, αφιερωμένων σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών (Rotten Tomatoes, IMDb κτλ).

Η αντιπολεμική μίνι σειρά, «Catch 22», είναι το τρίτο κατά σειρά δυνατό Box Set που έρχεται να προστεθεί τον Σεπτέμβριο, μετά από αυτά των «The White Princess», τη συνέχεια της επιτυχημένης ιστορικής σειράς «The White Queen» και «Liar», το συναρπαστικό βρετανικό ψυχολογικού θρίλερ.

Πάθος, ψέματα και πόλεμος με δυνατά Box Set τον Σεπτέμβριο στη Νova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *