Εξώδικο Cosmote TV για τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας!

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Cosmote TV με επιστολή της ζητά από την ΕΠΟ τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ετοιμάζεται να στείλει εξώδικο προς την ΕΠΟ για να ενισχύσει περαιτέρω το αίτημά της.

Η επιστολή της Cosmote έχει ως εξής:

“Με έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα για την πρόθεση της ΕΠΟ να αναβάλει τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ουσιαστικά μόλις 4 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του.

Όπως αντιλαμβάνεστε η αναβολή αυτή μας δημιουργεί προβλήματα αφού έχουμε ήδη προγραμματίσει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες σε τεχνικό επίπεδο για την τηλεοπτική παραγωγή του αγώνα.

Επιπλέον, σε περίπτωση αναβολής θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε τον μέχρι σήμερα εμπορικό μας προγραμματισμό (αναφορικά μάλιστα με το σημαντικότερο παιχνίδι της διοργάνωσης), κάτι το οποίο επηρεάζει φυσικά τις εμπορικές συνεργασίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Στο πλαίσιο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε την επιθυμία της COSMOTE TV ο αγώνας να διεξαχθεί στην ημερομηνία που έχει ήδη καθοριστεί (Κυριακή 26/7) σε οποιοδήποτε γήπεδο αποφασιστεί και προφανώς κριθεί κατάλληλο από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *