Άκρως επίκαιρες οι σειρές "The Salisbury Poisonings" και "COBRA" από την Cosmote TV

cosmote Streaming ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Είναι τρόπος που σκέφτεται η Μεγάλη Βρετανία; Πότε; Σήμερα ή στο παρελθόν. Η Cosmote TV μεταδίδει ταυτόχρονα από το Cosmote Series Marathon HD, δύο καταιγιστικά σίραλ, απολύτως επίκαιρα, λόγω της πανδημίας και των θεωριών συνωμοσίας που τη συνοδεύουν. Στο επίκεντρο ο βιολογικός πόλεμος και οι αποφάσεις της ηγεσίας σε ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις στη χώρα που χτυπήθηκε άσχημα από το νέο Κορονοϊό.

Η απόπειρα δηλητηρίασης ενός Ρώσου κατασκόπου και της κόρης του με την τοξική ουσία Novichok που συγκλόνισε την κοινή γνώμη πριν από δύο χρόνια στο Σάλσμπουρι της Αγγλίας, μεταφέρεται τηλεοπτικά μέσα από το αστυνομικό δράμα “The Salisbury Poisonings”.

Αν δεν υπήρχε η πανδημία, η σειρά θα έμοιαζε σαν ένα κατασκοπευτικό θρίλερ, αλλά συνιστά μια πργματικότητα με την ιχνηλάση όσων έχουν μολυνθεί και την πίεση των επιστημόνων για μέτρα, κόντρα στην αστυνομία Τα γυρίσματά της διακοπήκαν εξαιτίας της COVID -19 και ενδεχομένως οι διάλογοι να επηρέαστηκαν από την κατάσταση που διαμορφώθηκε στη Μ.Βρετανία.

Στα άδυτα του Cabinet Office Briefing Room, βάζει τους θεατές η σειρά “COBRA” . Είναι η ειδική ομάδας κορυφαίων εμπειρογνωμόνων και σχεδιαστών Η σειρά μας συστήνει τον Πρωθυπουργό και την αρχηγό του προσωπικού του, οι οποίοι πρέπει να αντιμετωπίσουν δύσκολες πολιτικές καταστάσεις, αλλά και τους πολιτικούς αντιπάλους που τους υπονομεύουν κάθε ώρα και στιγμή. Δεν φαίνεται να είναι η Βρετανία του Μπόρις Τζόνσον αλλά ο τρόπος που σε άλλες εποχές σκεφτονταν στη Μ. Βρετανία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *