OTE Streaming ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δεν βλέπει η κυβέρνηση τον αθέμιτο ανταγωνισμό σε βάρος Cosmote TV/ Nova από το Netflix

“Ο υπουργός ανέφερε ότι η Αegean, μετά τις κρατικές ενισχύσεις που δέχονται οι ανταγωνιστές της στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δέχεται αθέμιτο ανταγωνισμό. «Γι’ αυτό και δεν θα την αφήσουμε χωρίς στήριξη και να βρεθεί σε θέση αδυναμίας».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προσφέρει επιχειρήματα για την στήριξη της αεροπορικής εταιρείας, αλλά εδώ και 10 μήνες δεν έχει πράξει κάτι ανάλογο για τους φορείς συνδρομητικής τηλεόρασης, Cosmote TV και Nova που υφίστανται το αθέμιτο ανταγωνισμό από το Netflix.

Η Cosmote TV και η Nova πληρώνουν στην Ελλάδα φόρο επιχειρήσεων, φόρο συνδρομητικής τηλεόρασης 10%, φόρο Internet 5%, διάθεση του 2% των ακαθάριστων εσόδων υπέρ του ΕΔΟΕΑΠ και απόδοση του ΦΠΑ.

Το Netflix έχει φθηνότερη συνδρομή στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας τις τηλεπικοινωνιακές υποδομές των ανταγωνιστών του, χωρίς να πληρώνει φόρους αποδίδοντας μόνο ΦΠΑ σε χώρα της ΕΕ

2 thoughts on “Δεν βλέπει η κυβέρνηση τον αθέμιτο ανταγωνισμό σε βάρος Cosmote TV/ Nova από το Netflix

  1. Η κυβέρνηση δεν έχει παρά να καταργήσει την παράλογη φορολογία σε αγαθά που πλέον θεωρούνται πρώτης ανάγκης, όπως απέδειξε και ο COVID19 αφενός, αφετέρου ας μην ξεχνάμε ότι και τα δύο εγχώρια κανάλια που “κλαίγονται”, χρεώνουν πάρα πολλά σχετικά με αυτά που προσφέρουν, ειδικά σε ταχύτητες διαδικτύου, όπου σιωπηρά ευνοούν την πειρατεία. Ας προσέξουν, διότι είναι θέμα χρόνου να μπουν και άλλοι εξωχώριοι παίκτες στο παιχνίδι, με κίνδυνο να αποσύρουν κιόλας το δικαίωμα προβολής των έργων τους από τα κανάλια αυτά, ή να ζητήσουν ασύμφορα μεγάλα ποσά. Δυστυχώς ο κ. Γεωργιάδης, όπως και όλοι οι προκάτοχοί του, έχει μαύρα μεσάνυχτα αναφορικά με το μηντιακό πεδίο.

  2. Μα επιτρέπεται η Cosmote TV και Nova να έχουν τέτοια τιμολόγια Ας το βάλουν και αυτοί 10 ευρώ το μήνα όπως επίσης και τα επαγγελματικά τους συμβόλαια Απαράδεκτο να πληρώνουμε τη Nova 200 ευρώ το μήνα για ένα συμβόλαιο επαγγελματικό οπότε Καλά να πάθετε καθίστε και κοιτάξετε μόνοι σας το κανάλι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *