«Blast from the Past», απόψε, στην Cosmote TV

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

H νέα αθλητική εκπομπή της COSMOTE TV, «Blast from the Past», ξεκινάει απόψε στην Cosmote TV, ταξιδεύοντας τους θεατές στις ιστορικές στιγμές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μέσα από την προβολή επιλεγμένων αγώνων των Premier LeagueBundesligaLaLiga Santander, αλλά και των διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA, Champions League και Europa League.

 Το επεισόδιο θα είναι αφιερωμένο στον ανατρεπτικό τελικό της 25ης Μαΐου του 2005 του Champions League στην Κωνσταντινούπολη, μεταξύ Μίλαν και Λίβερπουλ. Με επίκεντρο το αξέχαστο αυτό ματς, που σημαδεύτηκε από την -κόντρα σε όλα τα προγνωστικά-  ήττα της Μίλαν, η δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα σχολιάσει και θα αναλύσει από το στούντιο της εκπομπής τις πιο κρίσιμες φάσεις του αγώνα και θα παρουσιάσει την ψηφιακή ανάλυσή τους, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας. Παράλληλα, θα προβληθούν συνεντεύξεις και δηλώσεις των πρωταγωνιστών της εποχής, όπως των ποδοσφαιριστών Στίβεν Τζέραρντ και Πάολο Μαλντίνι.

Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα απόψε  21.00, στο COSMOTE SPORT 1HD, με το πρώτο επεισόδιο να προβάλλεται ταυτόχρονα, ελεύθερα για το κοινό, στο επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *