Νύχτες Πρεμιέρας με Μεγάλο Χορηγό τη Nova!

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών  και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη στηρίζει ως Μεγάλος Χορηγός το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας. Το φεστιβάλ με λαμπερές παρουσίες και σύνθημα την αγάπη και τις πολλαπλές μορφές της στη ζωή μας, έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ με την πανελλήνια πρώτη προβολή δύο πολυαναμενόμενων ταινιών, την πιο πρόσφατη δημιουργία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «STRANGE WAY OF LIFE» και τις «ΠΕΡΑΣΜΕΝEΣ ΖΩΕΣ» (PAST LIVES) της Σελίν Σονγκ.

πό αριστερά προς τα δεξιά Μαρία Μπόμπολα Πρόεδρος Κινηματογραφικής Εταιρείας Αθηνών, Δημήτρης Σκάλκος, Γ.Γ. Δημοσίων επενδύσεων & ΕΣΠΑ, Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, Τατιάνα Παππά Εκτελεστική Διευθύντρια, Νίκη Αραμπατζή πρόεδρος ΟΠΑΝΔΑ, Αγάπη Κεφαλογιάννη, Senior Program Manager της Nova, Λουκάς Κατσίκας Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ

Την τελετή έναρξης τίμησαν με την παρουσία τους ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, Λουκάς Κατσίκας, η Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Εταιρείας Αθηνών, Μαρία Μπόμπολα, εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, τον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση και τη μουσική καθώς και εκπρόσωποι σημαντικών δημοσίων και ιδιωτικών φορέων και θεσμών που στηρίζουν σταθερά και έμπρακτα τη δημιουργική παραγωγή της χώρας. Στην εκδήλωση από πλευράς Nova το «παρών» έδωσε η Αγάπη Κεφαλογιάννη, Senior Program Manager της Nova. Ευχάριστη έκπληξη περίμενε το κοινό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης καθώς ο σπουδαίος Πέδρο Αλμοδόβαρ απέστειλε εγκάρδιο βίντεο χαιρετισμού ευχαριστώντας το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας που επέλεξε το STRANGE WAY OF LIFE ως επίσημη έναρξη του φετινού Φεστιβάλ.

Από αριστερά προς τα δεξιά Αγάπη Κεφαλογιάννη, Senior Program Manager της Nova, Τατιάνα Παππά Εκτελεστική Διευθύντρια, Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, Μαρία Μπόμπολα Πρόεδρος Κινηματογραφικής Εταιρείας Αθηνών και Κωνσταντίνα Παπανικολάου

Η Αγάπη Κεφαλογιάννη, Senior Program Manager της Nova δήλωσε: «Στη Nova συμπλέουμε με το ποιοτικό σινεμά επιλέγοντας να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας ταινίες από όλο το εύρος του στις ειδικά σχεδιασμένες ζώνες στα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema. Για 2η χρονιά είμαστε λοιπόν πολύ χαρούμενοι που στηρίζουμε ως Μεγάλος Χορηγός τις Νύχτες Πρεμιέρας, το διεθνές Φεστιβάλ κινηματογράφου στην Αθήνα».

Η Nova, στηρίζει τις Νύχτες Πρεμιέρας, ως Μεγάλος Χορηγός, με στόχο την ανάδειξη των πλούσιων δράσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας και του Athens Open Air Film Festival, φέρνοντας μαζί το σινεμά σε μια νέα εποχή. Οι δυο εμβληματικές διοργανώσεις των Νυχτών Πρεμιέρας, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας (Σεπτέμβριος – Οκτώβριος) και το Athens Open Air Film Festival (Ιούνιος – Αύγουστος) προσφέρουν μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες ξανασυστήνουν κλασικές και αναδεικνύουν νέες φωνές του παγκόσμιου κινηματογράφου, παρουσιάζουν στο κοινό μερικές από τις καλύτερες και πιο προσδοκώμενες ταινίες της χρονιάς, προσκαλούν και φιλοξενούν καταξιωμένα μέλη της παγκόσμιας κινηματογραφικής κοινότητας και διοργανώνουν αφιερώματα, ειδικές προβολές, masterclass και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *