Επέλαση Κοκλώνη σε Open, Alpha και Star

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο χάρτης της τηλεόρασης αλλάζει εκ νέου με την ανάληψη του συνόλου των ωρών ψυχαγωγίας του τηλεοπτικού σταθμού Open, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, από την εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη. Χωρίς να είναι γνωστό αν έχει υπογραφεί η σύμβαση συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, το Open ξεκίνησε τη μετάδοση των τρέιλερ για τις νέες εκπομπές.

Η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη έχει την παραγωγή της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10.00) και του «The Secret Song» με τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha, ενώ από τον Φεβρουάριο θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο το «Just The 2 Of US» με τον Νίκο Κοκλώνη.

Στο Star η Barkingwell Media θα έχει την παραγωγή του talent show «Fame Story», που έκανε πρεμιέρα προχθες, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά και των «Fame Story Academy» (Δευτέρα – Πέμπτη μετά τις 23.00) και «Fame Story Live» (Παρασκευή, 21.00). Προγραμματίζεται επίσης ο δεύτερος κύκλος της σειράς «IQ 160», τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν περί τα τέλη Οκτωβρίου, αλλά και η νέα σειρά με τίτλο «Μαύροι Πίνακες». Τα γυρίσματα της σειράς ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα και η πρώτη μετάδοση θα γίνει από τη Nova.

Στο Mega η παρουσία είναι περιορισμένη, με την παραγωγή της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!», με τη Σίσσυ Χρηστίδου (Σάββατο – Κυριακή, 9.50). Αντιθέτως, μετά τη ρήξη του Θοδωρή Κυριακού με τη United Media και τη Nova, η συνεργασία της Barkingwell Media με τον ΑΝΤ1 διακόπηκε.

Οι νέες εκπομπές στο Open

Στο Open θα μεταδίδονται οι εκπομπές «Πρωινό ΣουΣου», με την Ελένη Τσολάκη (Δευτέρα – Παρασκευή, 9.50), «Οδός Ζαρίφη 2», με την Κατερίνα Ζαρίφη (Δευτέρα – Παρασκευή, 14.00), «Στην Αννίτα», με την Αννίτα Πάνια (μετά τις 15.00) και «Επί Τόπου», με τον Νάσο Γουμενίδη (Σάββατο – Κυριακή, 13.40), ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί ο τίτλος της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου και η ομάδα συνεργατών που θα αναλάβει την παρουσίασή της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *