Μπόνους στους εργαζόμενους του ΟΤΕ λόγω COVID-19

OTE ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Έκτακτη χρηματική επιβράβευση, συνολικού ύψους 1,6 εκατ. ευρώ, σε περισσότερους από 1.800 δικαιούχους παρέχει ο Όμιλος ΟΤΕ. Το Bonus, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Cosmote, θα δοθεί στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που έρχονται σε επαφή με τον πελάτη-συνδρομητή εν μέσω πανδημίας κορονοϊού.

Συγκεκριμένα θα δοθεί σε πάνω από 1.800 δικαιούχους και αφορά

-τεχνικούς που η δουλειά τους απαιτούσε καθημερινές επισκέψεις σε χώρο πελάτη, οικία ή επαγγελματικό χώρο, εκτελώντας τις εργασίες που τους ανατέθηκαν με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό.

-προσωπικό των καταστημάτων που παραμένουν ανοικτά εν μέσω πανδημίας, καλύπτοντας καθημερινά τις κύριες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες των συνδρομητών με αφοσίωση και ήθος.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε: “Επιβραβεύουμε τους ανθρώπους μας που, με την εξαιρετική επαγγελματική τους στάση, απέδειξαν στην πράξη ότι αντιλαμβάνονται τον καθοριστικό ρόλο των τηλεπικοινωνιών στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας. Τους ανθρώπους, που μακριά από την ασφάλεια του σπιτιού τους, έβαλαν πάνω απ’ όλα τον πελάτη, και στάθηκαν δίπλα του με αυταπάρνηση για να τον στηρίξουν στη δική του προσωπική μάχη. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είναι οι δικοί μας ήρωες της καθημερινότητας”. Και καταλήγει “Ως Όμιλος θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την εθνική προσπάθεια για να βγούμε νικητές από αυτή την πρωτόγνωρη κρίση. Μέχρι τότε, από το σπίτι, καλύτερα για όλους”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *