Τεχνικοί: Ενώνουν τη χώρα σε αυτή τη δύσκολη ώρα

Uncategorized

Υπάρχουν κι άλλοι που βρίσκονται στη πίσω γραμμή του “μετώπου” αντιμετώπισης του κορονοϊού. Είναι οι “αόρατοι” τεχνικοί που συνδέουν τον κόσμο μας.

Πάνω στα βουνά, φροντίζουν για το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σήμα για να φτάνει παντού. Είναι οι ηχολήπτες στα στούντιο, μαζί με τους σκηνοθέτες και τους μοντέρ και τους παραγωγούς των προγραμμάτων. Είναι οι τεχνικοί των δικτύων στις τηλεπικοινωνίες που κρατούν ενωμένη την τηλεπικοινωνιακή άμυνα της χώρας. Είναι έξω στο δρόμο, διορθώνουν βλάβες και κάνουν τηλεπικοινωνιακές συνδέσεις. Eίναι στα σπίτια τους και δουλεύουν νυχθημερόν παρέχοντας άμεσες λύσεις σε νοσοκομεία και εργαστήρια, στηρίζουν τηλεφωνικά κέντρα, δίκτυα σούπερ μάρκετ και τραπεζών και μεγάλων ομίλων ΜΜΕ. Φτάνουν σε όλη την Ελλάδα για να υπάρχει δίκτυο, όσο είναι αυτό εφικτό, εξαιτίας των δομικών προβλημάτων της χώρας.

Πάνω στα βουνά, φροντίζουν για το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σήμα για να φτάνει παντού. Είναι οι ηχολήπτες στα στούντιο, μαζί με τους σκηνοθέτες και τους μοντέρ και τους παραγωγούς των προγραμμάτων. Είναι οι τεχνικοί των δικτύων στις τηλεπικοινωνίες που κρατούν ενωμένη την τηλεπικοινωνιακή άμυνα της χώρας. Είναι έξω στο δρόμο διορθώνουν βλάβες και κάνουν τηλεπικοινωνιακές συνδέσεις, είναι στα σπίτια τους και δουλεύουν νυχθημερόν παρέχοντας άμεσες λύσεις σε νοσοκομεία και εργαστήρια, στηρίζουν τηλεφωνικά κέντρα, δίκτυα σούπερ μάρκετ και τραπεζών και μεγάλων ομίλων ΜΜΕ. Φτάνουν σε όλη την Ελλάδα για να υπάρχει δίκτυο, όσο είναι αυτό εφικτό, εξαιτίας των δομικών προβλημάτων της χώρας.

Δεν είναι εξαφανισμένοι, αλλά αόρατοι και με το κεφάλι κάτω, δουλεύουν διορθώνοντας τις καταστάσεις και ελπίζοντας πως θα τα βγάλουν πέρα. Να μην τιμωρηθούν για αυτό την επόμενη ημέρα, αν αυτή υπάρξει

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *