Αποκλειστική συνεργασία HBO-Vodafone

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πολυετή αποκλειστική συνεργασία με την  HBO  ανακοίνωσε η Vodafone.Η  χρήση της ταινιοθήκης (ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ) της HBO ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2020, χωρίς να περιλαμβάνει τα όσα μεταδίδονται (ταινίες και σειρές) από τη Nova μέχρι το τέλος τους. Στη συνέχεια ένα χρόνο μετά και τα συγκεκριμένα προϊόντα (ταινίες και σειρές) της HBO θα μεταδίδονται από το Vodafone TV και θα προσφέρεται στο πακέτο των 9.40 ευρώ της Vodafone TV,  με στόχο να έχουν premium περιεχόμενο. Το ύψος της συμφωνία Vodafone TV-HBO και η διάρκεια της συνεργασίας δεν ανακοινώθηκαν.

Παράλληλα, το Vodafone TV προχωράει σε συμφωνία με το Amazon Prime, παρέχοντας  την συγκεκριμένη τηλεοπτική υπηρεσία, όπως συμβαίνει με τη σχέση WIND VISION και το Netflix. Η υπηρεσία θα διατίθεται προς 5,99 ευρώ το μήνα.  Το  Vodafone TV, ενισχύει την παρουσία της στο παιδικό πρόγραμμα αναβαθμίζοντας το συγκεκριμένο μενού, με περιεχόμενο από τον κατάλογο του Vodafone on Demand. Πλέον το μεγαλύτερο μέρος του κατάλογου του Vodafone  TV διατίθεται δωρέαν.

Τέλος το Vodafone TV θα ενισχύει την  υπηρεία Over The Top με τα ίδια προγράμματα, προς όλους τους ενδιαφερόμενους, ανεξαρτήτως παρόχων και τεχνολογίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *