Με νέα πρόσωπα στο νέο Mega

Uncategorized

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προσπάθεια για την επαναλειτουργία του Mega. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση των διαδικαστικών για τη μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος (ταινιοθήκη, σήμα Mega, αρχείο ειδήσεων Mega). Στη συνέχεια θα βγει στον αέρα το πρόγραμμα του Mega, ως τις αρχές Φεβρουαρίου, από την αδειοδοτημένη Άλτερ Έγκο ΜΜΕ, σε όλη τη χώρα, επίγεια από την Digea και δορυφορικά από τη Nova και την Cosmote TV.

Το κανάλι θα επιχειρήσει να θυμίσει το Mega των παλιών καλών εποχών, με έμφαση στην ψυχαγωγία, αλλάζοντας όμως τα περισσότερα από τα πρόσωπα του ενημερωτικού τομέα, όπου επικεφαλής είναι ο Σταμάτης Μαλέλης.

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή, την ιστορική «Κοινωνία Ώρα Mega», θα είναι ο Νίκος Φιλιππίδης, ο οποίος μετακινήθηκε από τον ΣΚΑΪ, και ο Ντίνος Σιωμόπουλος, μαζί, ενδεχομένως, με την Μπάγια Αντωνοπούλου. Για τη θέση του πολιτικού σχολιαστή, που κατείχε στο Mega ο Γιάννης Σαραντάκος, ακούγονται τα ονόματα του Γιώργου Παπαχρήστου, του Γιάννη Πρετεντέρη και του Νίκου Φελέκη («Επενδυτής»). Το ενημερωτικό δίωρο που θα ακολουθεί θα παρουσιάζουν ο Θανάσης Φουσκίδης και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος. Τη σκυτάλη θα παίρνει η ψυχαγωγία, με ελληνικές σειρές από την ταινιοθήκη του Mega και ξένο πρόγραμμα. Το απόγευμα ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παρουσιάζει μια ενημερωτική εκπομπή μαζί με την Ελένη Καλογεροπούλου και τον εκδότη του «Φιλελεύθερου» Θανάση Μαυρίδη, όπως έκαναν και στο παρελθόν στον ΣΚΑΪ. Στις διεθνείς ειδήσεις θα είναι ο Στρατής Αγγελής, με προϋπηρεσία στο Mega και στην «Αυγή».

Το δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάζει τις καθημερινές, στις 8 το βράδυ, η Δώρα Αναγνωστοπούλου, πρώην παρουσιάστρια στην ΕΡΤ και στη ΝΕΡΙΤ. Την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου θα έχει η Ράνια Τζίμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *