Από το «Survivor» στο «Voice»

Uncategorized
  • Η κίνηση τακτικής του ΣΚΑΪ που άλλαξε τα δεδομένα στον ανταγωνισμό της νέας σεζόν

Αλλαγή στο παιχνίδι της τηλεόρασης. Η συμφωνία ΣΚΑΪ – Ατσούν για το «Voice» φέρνει νέα δεδομένα στο πεδίο του ανταγωνισμού. Ο ΣΚΑΪ προετοιμάζεται να μεταδώσει ένα πλήρες πρόγραμμα, το οποίο θα στηρίζεται σε ελληνικές σειρές μυθοπλασίας, με ισχυρότερο χαρτί το «Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά», θα έχει ένα μουσικό παιχνίδι με υψηλή απήχηση, όπως είναι το «Voice», δύο φορές τη βδομάδα και τον ενημερωτικό τομέα.

Απέναντι θα είναι ο ΑΝΤ1, με τα χαρακτηριστικά της φετινής πετυχημένης πορείας, όπως οι ελληνικές σειρές, οι ειδήσεις και η ψυχαγωγία. Η αναμέτρηση ΣΚΑΪ – ΑΝΤ1 θα είναι… μετά μουσικής. Ο σταθμός του Αμαρουσίου εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με τον διαγωνισμό τραγουδιού «The Final Four» και παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ο Alpha επίσης παραμένει μια πολύ ισχυρή δύναμη στη μυθοπλασία. Το Star, πάλι, συμπλήρωσε τρεις κύκλους του «Master Chef», το οποίο αποδείχθηκε μια πολύ καλή επιλογή, και επιστρέφει από τον Σεπτέμβριο με το «Greece’s Next Top Model», ειδήσεις, ξένες ταινίες και σειρές.

Από την πλευρά της η διοίκηση του ΣΚΑΪ πήρε ακριβώς αυτό που ήθελε από τον τούρκο παραγωγό Ατσούν Ιλιτζαλί. Οι ιθύνοντες του σταθμού δεν επιθυμούσαν τη συνέχεια της μετάδοσης του «Survivor», καθώς θεωρούν πως κούρασε το κοινό η τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ αντιθέτως πίεζαν για το «Voice». Επιπλέον, δεν ανανέωσαν τη συνεργασία με τον Ατσούν Ιλιτζαλί όταν αυτή έφτασε στο τέλος της, αφήνοντάς τον να συζητήσει και με άλλους παίχτες της αγοράς. Οι διαπραγματεύσεις με τον Θοδωρή Κυριακού δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς ο ΑΝΤ1 θα έπρεπε να ανατρέψει τον υφιστάμενο σχεδιασμό και να χωρέσει μέρος των παραγωγών του Ατσούν Ιλιτζαλί στο ημερήσιο πρόγραμμα και να μεταδίδει τα υπόλοιπα από το Μακεδονία TV. Το σχέδιο δεν προχώρησε και επήλθε η συμφωνία με τον ΣΚΑΪ για το «Voice». Στο σημείο αυτό μέτρησαν και οι φιλικές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Ατσούν Ιλιτζαλί. Ενδιαφέρον έχει δείξει ο ΣΚΑΪ και για δύο ακόμη δημοφιλή προγράμματα του τούρκου παραγωγού, το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και το «My Style Rocks».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *