Επιδόσεις για «κούπα» στο digital περιβάλλον με την EuroLeague!

Sports ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
  • Η EuroLeague εκτόξευσε το ενδιαφέρον των φιλάθλων
  • Περισσότερα από 4.000 άρθρα, 25 εκατ. video views, 168 Live Events και 2,5 εκατ. ώρες Watch time καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης – 400+ άρθρα, 450+ videos, 27 Live Events και 5 εκατ. social media views στη διάρκεια του Final Four
  • Αλματώδης αύξηση στην επισκεψιμότητα και την προβολή του περιεχομένου τους τελευταίες μήνες

Αθήνα, 19 Ιουνίου 2024. H Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη φετινή σεζόν πρόσφερε αποκλειστικά θέαμα υψηλού επιπέδου στους συνδρομητές της με την EuroLeague, την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση που σημαδεύτηκε από την κατάκτηση της της 1ης θέσης και του τροπαίου από τον Παναθηναϊκό AKTOR και της 3ης θέσης από τον Ολυμπιακό. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν το Novasports και η δημοσιογραφική του ομάδα κάλυψαν με τον αρτιότερο τρόπο την EuroLeague από τη φάση των ομίλων, μέχρι τα Play Offs και φυσικά το Final Four του Βερολίνου. Παράλληλα, η digital ομάδα του Novasports σημείωσε σημαντικές επιδόσεις στο digital περιβάλλον προσφέροντας μια ολοκληρωμένη κάλυψη του γεγονότος και ενισχύοντας την ψηφιακή παρουσία της.

H δημοσιογραφική ομάδα του Digital Content του Novasports προχώρησε σε εκτεταμένη παραγωγή περιεχομένου με 4.000 άρθρα και 4.500 videos από την αρχή της σεζόν και με περισσότερα από 400 κείμενα που δημιουργήθηκαν παραμονές και κατά τη διάρκεια του Final Four, καλύπτοντας κάθε πτυχή της διοργάνωσης.

Την ίδια στιγμή για το Final Four, παρήχθησαν και δημοσιεύτηκαν περισσότερα από 450 videos, προσφέροντας μια ευρεία κάλυψη του γεγονότος, ενώ συνολικά σε όλη τη σεζόν σημειώθηκαν περισσότερα από 25 εκατ. views.

Ταυτόχρονα, η digital ομάδα του Novasports κάλυψε 168 Live events σε όλη τη σεζόν, εκ των οποίων τα 27 κατά τη διάρκεια του Final Four στη γερμανική πόλη.

Αξιοσημείωτες επιδόσεις το Novasports σημείωσε και στα social media με τα videos που δημοσιεύτηκαν να ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια views στο Final Four, ενώσυνολικά το Watch Time στη διάρκεια της διοργάνωσης ήταν περισσότερο από 2,5 εκατομμύρια ώρες.

Το Novasports και όλη ομάδα του Digital Content με τη σκληρή δουλειά, την αγάπη τους για το μπάσκετ, αλλά και την αφοσίωση κατάφεραν να σημειώσουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, σημειώνοντας αλματώδης αύξηση στην επισκεψιμότητα και την προβολή του περιεχομένου τους τελευταίες μήνες ενισχύοντας την παρουσία στα ψηφιακά μέσα κατά τη διάρκεια αυτού του σημαντικού αθλητικού γεγονότος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *