Ο Τάσος Χαλκιάς έρχεται στη νεα εκπομπή «EQ» του ACTION 24

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου έρχεται και απόψε το βράδυ στις 21:00 με νέοεπεισόδιο αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24. Η δημοσιογραφική εκπομπή του ACTION 24 φιλοξενεί κάθε εβδομάδα έναν καλεσμένο από όλο το φάσμα της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής, ο οποίος υποβάλλεται σε μια διαφορετική συνέντευξη. Απόψε στο στούντιο του «EQ» έρχεται ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο Τάσος Χαλκιάς, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Έλενα Παπαβασιλείου, μιλάει για την τέχνη της υποκριτικής, την τηλεόραση αλλά και τα πρώτα βήματα του στο σανίδι. Ο δημοφιλής ηθοποιός περιγράφει εμπειρίες, τη σχέση του με το κοινό και τους συναδέλφους του καθώς και τον τρόπο που τον επηρέασαν στην διαμόρφωση του οι μεγάλοι δάσκαλοι του θεάτρου.

Μέσα από τον διάλογο, η εκπομπή «EQ» του ACTION 24 έρχεται αύριο το βράδυ όπως και κάθε Τετάρτη στις 21:00 για να παράξει μια πολυθεματική προσέγγιση, πάνω σε ζητήματα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά. Στη συνέχεια, διευρύνει την αναζήτηση αυτή παρουσιάζοντας μέσα από βίντεο-ρεπορτάζ, στοιχεία για την ελληνική, ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια κοινότητα. Τελικός στόχος κάθε επεισοδίου, είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση θεμάτων που μας αφορούν όλους.

Γιατί σε έναν κόσμο «AI» χρειάζεται και λίγο παραπάνω «EQ»

Παρακολουθήστε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου εδώ: https://youtu.be/1NYnBBbMR5Y

Αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *