2.1 εκατ. τηλεθεατές συντονίστηκαν στην ΕΡΤ για το Άρης – Ολυμπιακός

ΕΡΤ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 
 
Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό, που μεταδόθηκε από την ΕΡΤ, συντονίστηκαν 2.172.873 τηλεθεατές για τουλάχιστον ένα λεπτό.
Το παιχνίδι σημείωσε μέσο τηλεμερίδιο 28,3%, το οποίο έφτασε μέχρι και το 35,6%, ενώ σημείωσε ποσοστό 38,2% στους άνδρες ηλικίας 25-44.
Στο σύνολο της ημέρας η ΕΡΤ1 σημείωσε μέσο μερίδιο τηλεθέασης 10,4%.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ίδιοι αγώνες μεταδόθηκαν σε υψηλή ευκρίνεια μέσα από την δοκιμαστική «επίσημη πρώτη» του αθλητικού καναλιού της ΕΡΤ, το οποίο εξέπεμψε μέσα από τη συχνότητα του EPT HD, υπό το λογότυπo ΕΡΤ Sports HD.
Είναι ευνόητο ότι στην προαναφερόμενη τηλεθέαση δεν συνυπολογίζεται και αυτή του καναλιού υψηλής ευκρίνειας. Για τον σκοπό αυτό έχουν αρχίσει οι απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου το αθλητικό κανάλι να συμπεριληφθεί στους πίνακες τηλεθέασης, ώστε να υπάρχει η αποτύπωση της συνολικής απήχησης του αθλητικού περιεχομένου της ΕΡΤ στους τηλεθεατές.
 
Σε υψηλά επίπεδα κινήθηκε και το Σάββατο η τηλεθέαση της ΕΡΤ κατά τη μετάδοση των αγώνων της Super League.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου ο αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ έδωσε στην ΕΡΤ1 μέσο τηλεμερίδιο 25,8% το οποίο άγγιξε μέχρι και το 32,4%, ενώ σημείωσε ποσοστό 43,7% στους άνδρες ηλικίας 25-44, με 1.856.147 τηλεθεατές να παρακολουθούν τον αγώνα για τουλάχιστον ένα λεπτό.
Τον αγώνα του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ παρακολούθησαν 1.531.051 τηλεθεατές για τουλάχιστον ένα λεπτό, με το μέσο τηλεμερίδιο να ανέρχεται στο 23,2%, αγγίζοντας ακόμα και το 32,8%, ενώ για τους άνδρες ηλικίας 25-44 ετών το μέσο τηλεμερίδιο ανήλθε σε 27,3%
Στο σύνολο της ημέρας, το μέσο μερίδιο τηλεθέασης της ΕΡΤ1 κυμάνθηκε στο 11,4%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *