Συνεργασία Nova – TelephoneNet

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άλλη μία σημαντική συνεργασία πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Nova, κορυφαίου παρόχου ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα και της εταιρίας TelephoneNet η οποία εξειδικεύεται σε τηλεφωνικές και online πωλήσεις υπηρεσιών τηλεόρασης, internet, τηλεφωνίας και ενέργειας σε ιδιώτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Nova υλοποίησε με επιτυχία άλλο ένα σύνθετο και τεχνολογικά καινοτόμο έργο, αξιοποιώντας τις σύγχρονες υποδομές φιλοξενίας της, το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών της και την εμπειρία της στο σχεδιασμό και την παροχή εξειδικευμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων για εταιρικούς πελάτες. Σκοπός του έργου ήταν στα νέα κτήρια της TelephoneNet να μην υπάρχει τοπικά καμιά τηλεπικοινωνιακή υποδομή και όλες οι υπηρεσίες να σερβίρονται μέσω του cloud της Nova, πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο να μειωθούν τα λειτουργικά κόστη, να ελαχιστοποιηθεί η αρχική επένδυση με pay-as-you-grow μοντέλο, να υπάρχει ευελιξία λόγω άμεσης επεκτασιμότητας ανάλογα τις εποχικές ανάγκες καθώς και επιχειρηματική συνέχεια.
Ειδικότερα, η λύση βασίζεται σε μια Private Cloud υποδομή που στήθηκε αποκλειστικά για το συγκεκριμένο έργο στο κεντρικό υπερσύγχρονο Data Center της Nova, πάνω στην οποία εγκαταστάθηκαν ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου με πλήρες call center functionality (Virtual PBX, CTI με predictive dialer, firewall & reverse proxy για ασφαλή και ελεγχόμενη συνδεσιμότητα, CRM integration, file sharing) καθώς και το portal https://www.tvexperts.gr/.
Η παραπάνω cloud υποδομή τροφοδοτείται κεντρικά από υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας 350 ταυτόχρονων καναλιών φωνής μέσω τεχνολογίας SIP Trunk (Ethernet διεπαφή) και η διασύνδεση με τις εγκαταστάσεις της TelephoneNet πραγματοποιείται με υψηλές και εγγυημένες ταχύτητες μέσω προστατευμένου μισθωμένου κυκλώματος οπτικής ίνας. Με αυτόν τον τρόπο, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας δεν υπάρχει κανένας τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός και όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δικτυακά μέσω της Nova, συγκαταλέγοντας την TelephoneNet σαν μια από τις πολύ λίγες all-cloud εταιρίες στην Ελλάδα.
Η Nova συμβάλλει στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχείρησης και στην εξυπηρέτηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών της, ως ο πάροχος που προσφέρει εξειδικευμένες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, με δίκτυο και εξοπλισμούς νέας γενιάς.
Για περισσότερες λεπτομέρειες για τις Business Υπηρεσίες επισκεφθείτε το www.nova.gr/business & www.linkedin.com/showcase/nova-businessservices/
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *