Συνέντευξη Π. Κόκκαλη απόψε στο Action 24

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου φιλοξενεί απόψε στις 21:00 τον ευρωβουλευτή των Πρασίνων και συνιδρυτή του πολιτικού φορέα ΚΟΣΜΟΣ, Πέτρο Κόκκαλη αποκλειστικά μέσα από την συχνότητα του ACTION 24.

Μαζί συζητούν για την κλιματική αλλαγή, το Κράτος Δικαίου και την ανάγκη συμμετοχής των πολιτών στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Ο Πέτρος Κόκκαλης εξομολογείται τη σχέση του με τον πατέρα του, την αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος μιλάει επίσης για τη σημασία της πατρότητας σε μια σύγχρονη κοινωνία αλλά και πως βιώνει την ευτυχία στον γάμο του με την ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα.

Μέσα από τον διάλογο, η εκπομπή «EQ» του ACTION 24 έρχεται απόψε όπως και κάθε Τετάρτη στις 21:00 για να παράξει μια πολυθεματική προσέγγιση, πάνω σε ζητήματα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά. Στη συνέχεια, διευρύνει την αναζήτηση αυτή παρουσιάζοντας μέσα από βίντεο-ρεπορτάζ, στοιχεία για την ελληνική, ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια κοινότητα. Τελικός στόχος κάθε επεισοδίου, είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση θεμάτων που μας αφορούν όλους.

Γιατί σε έναν κόσμο «AI» χρειάζεται και λίγο παραπάνω «EQ»

Αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *