To δώρο της Nova ξεπέρασε κάθε προσδοκία: 170.000 οικογένειες απέκτησαν κωδικό για να δουν ΕΟΝ!

EON ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο αριθμός των οικογενειών που έχουν αποκτήσει κωδικό στο eon.nova.gr, απολαμβάνοντας ΔΩΡΕΑΝ το αθλητικό, κινηματογραφικό και παιδικό περιεχόμενο της ΕΟΝ.

Η Nova ανακοίνωσε ότι μέχρι σήμερα 170.000 οικογένειεςπου δεν ήταν προηγουμένως συνδρομητές της, αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν το εξαιρετικό περιεχόμενο της EON μέχρι τις 10 Ιανουαρίου!

Στην τελευταία της ενημέρωση, η Nova είχε γνωστοποιήσει (19/12) ότι περισσότερες από 110.000 οικογένειες είχαν αποκτήσει κωδικό, κάτι που σημαίνει ότι στο peak της εορταστικής περιόδου απέκτησε πρόσβαση στο περιεχόμενο της ΕΟΝ επιπλέον κόσμος, προκειμένου να παρακολουθήσει EuroLeague, Premier League, LaLiga, Coppa Italia, κ.α ενώ θα απολαύσει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, που διαρκεί το δώρο της Nova και αγώνες από την Super League με αποκορύφωμα το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ (7/1, 19:30).

Παράλληλα, η 81η τελετή απονομή των Golden Globes (8/1) θα μεταδοθεί LIVE και ΔΩΡΕΑΝ μέσω της EON μέσα από το pop upκανάλι, Novastars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *