COSMOTE TV: Ζει μαζί σου τη νέα σεζόν με κορυφαίο θέαμα σε περισσότερες από 90 αθλητικές διοργανώσεις  

cosmote ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η COSMOTE TV υποδέχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν με πλούσιο περιεχόμενο από περισσότερες από 90 κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις και ζει μαζί σου συναρπαστικές στιγμές από τα γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις και άλλων δημοφιλών σπορ, καθώς και τις πίστες μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται και πάλι στην καρδιά των εξελίξεων για να μεταφέρει όλη τη δράση μέσα από πλούσια ρεπορτάζ, αποκλειστικότητες και εκπομπές αφιερωμένες σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Ποια θα είναι η πορεία της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Ποιες ομάδες θα σηκώσουν τις κούπες σε UEFA Champions League, UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League; Θα μπορέσει η Νάπολι να διατηρήσει τα σκήπτρα της στη Serie A; Θα καταφέρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να βρεθεί ξανά στην κορυφή του NBA; Ποια θα είναι η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στα κορυφαία τουρνουά τένις του ATP Tour; Θα παραμείνει ο Φραντσέσκο Μπανάια στην πρώτη θέση της κούρσας του MotoGP; Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν μέσα από την COSMOTE TV.

Κορυφαία ποδοσφαιρικά «ραντεβού» στη Stoiximan Super League

Το ελληνικό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League ξεκίνησε δυναμικά, με 8 από τις 14 ομάδες (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Βόλος ΝΠΣ, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Λαμία, Κηφισιά) να «παίζουν» μπάλα στα «γήπεδα» της COSMOTE TV. Μέχρι την ανάδειξη της νέας πρωταθλήτριας ομάδας, οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους συνολικά, περισσότερους από 135 εντός έδρας αγώνες των ομάδων αυτών. Και φέτος, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν στα 3 ξεχωριστά κανάλια της COSMOTE TV (ΑΕΚ Super League Pass, Παναθηναϊκός Super League Pass, Ολυμπιακός Super League Pass) τις εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας τους (που προβάλλονται στην COSMOTE TV), μέσα από τα πακέτα Super League Pass. Πρόσβαση στα κανάλια αυτά έχουν οι κάτοχοι των πακέτων Entry, Cinema ή Family.

Όλοι οι αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και πλούσιο θέαμα από UEFA Champions, Europa & Conference League

Από την COSMOTE TV περνά και ο δρόμος των ελληνικών ομάδων προς την Ευρώπη. Και οι 24 αγώνες που θα δώσουν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για τους ομίλους του UEFA Europa & Conference League θα μεταδοθούν αποκλειστικά από τα κανάλια COSMOTE SPORT. Εκτός από τις ελληνικές ομάδες, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα απολαύσουν και πλούσιο θέαμα από το UEFA Champions League, την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, καθώς και όλη τη δράση του UEFA Europa League και του UEFA Europa Conference League, από τη φάση των ομίλων μέχρι και τον τελικό.

Η ποδοσφαιρική δράση πλαισιώνεται από τις μεγαλύτερες διασυλλογικές διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής (Copa Libertadores, Copa Sudamericana), ενώ το «παρών» δίνουν και μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου (Lega Serie A, Liga Portugal Betclic, cinch Scottish Premiership), καθώς και τα κύπελλα Αγγλίας (FA Cup) και Ισπανίας (Copa del Rey). Επιπλέον, στην COSMOTE TV θα μεταδίδονται επιλεγμένοι αγώνες της δεύτερης, τρίτης και τέταρτης κατηγορίας ποδοσφαίρου Αγγλίας (SkyBet Championship, SkyBet League 1 και SkyBet League 2), καθώς και της Roshn Saudi League με όλους τους αγώνες του Πορτογάλου άσου, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο μαγικός κόσμος του ΝΒΑ και μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Το NBA, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, «παίζει» και τη φετινή σεζόν αποκλειστικά στα «παρκέ» της COSMOTE TV. Οι φίλοι της «πορτοκαλί θεάς» θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Νίκολα Γιόκιτς, Λεμπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι, Λούκα, Ντόντσιτς και άλλους σπουδαίους παίκτες του αμερικανικού μπάσκετ, στις προσπάθειές τους να κατακτήσουν το πολυπόθητο δαχτυλίδι του Πρωταθλητή. Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδίδουν, επίσης, το WNBA, μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως η ACB Liga Endesa, η Turkish Basketball Super League και η Lega Basket Serie A, καθώς και το FIBA Champions League με τη συμμετοχή των Περιστερίου, ΠΑΟΚ, Προμηθέα και ΑΕΚ.

Οι κορυφαίοι τενίστες του κόσμου στα «κορτ» της COSMOTE TV

Στην τηλεοπτική στέγη της COSMOTE TV θα φιλοξενηθούν, επίσης, περισσότερες από 2.000 ώρες ζωντανού θεάματος από τα κορυφαία τουρνουά και διοργανώσεις τένις του ATP Tour (ATP Masters 1000, ATP 500, ATP 250, Nitto ATP Finals και Next Gen ATP Finals), με πρωταγωνιστές τους Κάρλος Αλκαράθ, Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντανιίλ Μεντβέντεφ και φυσικά τον Έλληνα πρωταθλητή Στέφανο Τσιτσιπά. Στα κανάλια COSMOTE SPORT, θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τένις, καθώς και η «μάχη» Ελλάδα-Σλοβακία για το Davis Cup που θα διεξαχθεί στο ιστορικό «Καλλιμάρμαρο Στάδιο».

Αγώνες ταχύτητας στις «πίστες» της COSMOTE TV

Οι λάτρεις των δύο και των τεσσάρων τροχών θα συντονιστούν στην COSMOTE TV για να απολαύσουν για ακόμα μία χρονιά πλούσιο περιεχόμενο από μεγάλες διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. MotoGP, WRX, ERC, DTM, Moto2, Moto3, FIM Enel MotoE, Red Bull MotoGP Rookies Cup, καθώς και το WRC, το οποίο περιλαμβάνει και το «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις», θα συνεχίσουν να βρίσκονται αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη.

Βόλεϊ, χάντμπολ, NFL και μαχητικά σπορ στην τηλεοπτική ατζέντα της σεζόν  

Τα κανάλια COSMOTE SPORT αποτελούν τον απόλυτο προορισμό και για άλλα δημοφιλή αθλήματα, καθώς για ακόμα μία σεζόν θα φιλοξενήσουν κορυφαίες διοργανώσεις βόλεϊ (CEV Champions League, CEV Cup, CEV Challenge Cup) και χάντμπολ (EHF Euro ανδρών και γυναικών, Bundesliga Handball).

Το πρόγραμμα μεταδόσεων περιλαμβάνει και το National Football League (NFL), το επαγγελματικό πρωτάθλημα αμερικανικού ποδοσφαίρου, καθώς και τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, το Super Bowl, το οποίο αποτελεί ένα από τα κορυφαία σε τηλεθέαση αθλητικά γεγονότα στον κόσμο.

Επιπλέον, οι «μάχες» στις πολεμικές τέχνες και η ανάδειξη του «απόλυτου πρωταθλητή» έχουν την έδρα τους στα κανάλια COSMOTE SPORT, τα οποία μεταδίδουν εκρηκτικούς αγώνες στα οκτάγωνα του UFC (Ultimate Fighting Championship), καθώς και κορυφαίους αγώνες πυγμαχίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *