Μαζί Vodafone TV – Mega μέσω «Milky Way»

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση. Η σειρά «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου για το Mega προοριζόταν για το Netflix, αλλά προέκυψε στη διαδρομή η Vodafone TV. Η τηλεοπτική πλατφόρμα της Vodafone, που στεγάζει το HBO και προσφέρει και την Disney+, κάνει το επόμενο της βήμα, μπαίνοντας και στην ελληνική παραγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι συμπαραγωγός στο «Milky Way», που θα προβληθεί επίγεια από το Mega, έχοντας το αποκλειστικό δικαίωμα της streaming προβολής του. Κάθε επεισόδιο της νέας σειράς της Άλτερ Εγκο ΜΜΕ μετά την πρώτη μετάδοση θα είναι διαθέσιμο μόνο στην πλατφόρμα της Vodafone TV.

Με τον τρόπο αυτό το Mega, ύστερα από το «διαζύγιο» με τη Nova, με απόφαση της United Media, χτίζει γέφυρα συνεργασίας με την ελληνική Vodafone, πηγαίνοντας σε μια πλατφόρμα που διαθέτει την ταινιοθήκη της HBO και έχει ήδη, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, 180.000 συνδρομητές. Παράλληλα, μπαίνει σε δεύτερη μοίρα το εγχείρημα δημιουργίας κοινής πλατφόρμας με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, που διαθέτει τη streaming υπηρεσία ANT1+. Η συνεργασία όμως του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Θοδωρή Κυριακού συνεχίζεται χωρίς ανατροπές στην κοινή εταιρεία παραγωγής Oscar Productions, η οποία έχει αναλάβει τις εκπομπές του Mega και του ΑΝΤ1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *