Νέο Kontra

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το Kontra εκσυγχρονίζει την ταυτότητα του και παρουσιάζει το νέο του λογότυπο. Ανανεωμένο, διατηρώντας την σοβαρότητα και τον μινιμαλισμό, παραμένει χαρακτηριστικό, αλλά ταυτόχρονα διαφοροποιημένο.

Στο καθημερινό πρόγραμμα παραμένει η ιστορική ενημερωτική εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου”, κάθε απόγευμα στις 19.10 με τους δημοσιογράφους Σπύρο Σουρμελίδη, Κώστα Πουλακίδα και Δημήτρη Κουκλουμπέρη.

Στο νέο πρόγραμμα του σταθμού προστίθεται η νέα, αθλητική εκπομπή «Filathlos TV» με παρουσιαστές τους Γιώργο Κολοκοτρώνη και Ηλία Γκούμα. Από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20.30, με καθημερινά ρεπορτάζ απ’ όλες τις ομάδες και τα αθλήματα, αναλύσεις προγνωστικών στοιχήματος και σχολιάσμό της επικαιρότητας με καλεσμένους τους πρωταγωνιστές της.

Σύντομα θα επανέλθει, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος με την “Κόκκινη Ζώνη” κάθε απόγευμα, με θάρρος και αληθινή δημοσιογραφία.

Στο νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra, ο Πάνος Χαρίτος κάθε βράδυ στις 21.30 θα παρουσιάζει τις ειδήσεις “όπως είναι και όχι όπως θα βόλευε να είναι”.

Για 5η χρονιά, η Αναστασία Γιάμαλη και το “Kontra24” θα σας περιμένει κάθε βράδυ στις 23.15, ζητώντας απαντήσεις και ρίχνοντας φως σε ειδήσεις και ιστορίες που δεν πρέπει να προσπεραστούν.

Τέλος, κάθε Σαββατοκύριακο στις 21.30, ο Κωνσταντίνος Μαραβελίδης θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Από 28 Αυγούστου και καθημερινά στο Kontra, την ελεύθερη τηλεόραση!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *