Η “Mάχη των Μαχών” για τη SuperLeague

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η υπόθεση των αθλητικών δικαιωμάτων του ελληνικού πρωταθλήματος είναι το τελικό τεστ και ο λογαριασμός μεγάλωνει.Η Forthnet, ,είχε τη μοναδική ευκαιρία με τη ισχύ του United Group να χτυπήσει το Champions League και το Europa League και να είναι από θέση ισχύος.

Δεν το έκανε και αντιθέτως, ανέβασε τις ταχύτητες στον ανταγωνιστή του, τον ΟΤΕ της Deutsche Telecom όταν πήρε το Ισπανικό Πρωτάθλημα, που κάποτε είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον και το χαμηλού ενδιαφέροντος για την Ελλάδα,Γερμανικό Πρωτάθλημα.Ο ΟΤΕ πήρε τη μεγάλη μάχη με έναν γύρο και μετά με όρους μπάσκετ, “έστησε παγίδες στην άμυνα” και έτσι δεν έχασε ούτε το NBA, παρά τη μεγάλη προσφορά του αντιπάλου και κέρδισε το Ιταλικό.

Τώρα, έχει να αντιμετωπίσει προτάσεις της τάξης των 70 εκατ. ευρώ το χρόνο για  SL, SL2 και Κύπελλο Ελλάδας που αντιστοιχούν σε δύο Champions League, και ταυτόχρονα, το ενδιαφέρον που διατυπώνεται και από το εξωτερικό και ταυτόχρονα τις λύσεις που επιτρέπει η τεχνολογία, ώστε να παίζουν μπάλα και οι ομάδες με τα δικαιώματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *