Στο Action 24 τα μεγάλα φιλικά της Εθνικής Μπάσκετ

Uncategorized

Η Εθνική Ελλάδας ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το Μουντομπάσκετ και το ACTION 24 φέρνει στους δέκτες σας αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση, τα δύο τελευταία φιλικά του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι.

Δείτε στο ACTION 24 την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 19:00, τον αγώνα της Εθνικής μας απέναντι στη USA Dream Team, σε ένα remake του αξέχαστου ημιτελικού του Μουντομπάσκετ του 2006 και λίγες μέρες πριν συναντηθούν και πάλι στις Φιλιππίνες.

Μια μέρα αργότερα, το Σάββατο 19 Αυγούστου στις 19:00, αντίπαλος θα είναι η Γερμανία

Στη μετάδοση και των δύο αναμετρήσεων θα βρίσκεται ο Παντελής Βλαχόπουλος, με σχόλιο από τον Σπύρο Καβαλιεράτο

Pregame και για τους δύο αγώνες από τις 18:30, σε παρουσίαση Σταύρου Κουράκου. Καλεσμένος να μιλήσει για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους αστέρες του ΝΒΑ, ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Αμέσως μετά το τέλος του σπουδαίου αγώνα, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης θα σχολιάσει την εμφάνιση της Εθνικής μας.

Στο postgame του Σαββάτου, ο Μιχάλης Κακιούζης θα αναλύσει τα πεπραγμένα της γαλανόλευκης αρμάδας του Δημήτρη Ιτούδη, πριν από τις μάχες που θα δώσει στη Μανίλα. 

Ζωντανές συνδέσεις και τις δύο μέρες με το Άμπου Ντάμπι και τον Χάρη Σταύρου, ο οποίος θα μεταφέρει το κλίμα από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις δύο σπουδαίες αναμετρήσεις. 

Μείνετε συντονισμένοι στο ACTION 24 καθώς εδώ, η αθλητική δράση δεν σταματά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *