Νέα εντυπωσιακά τρέιλερ από το Action 24

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 28 Αυγούστου για το ανανεωμένο καθημερινό ενημερωτικό πρόγραμμα του ACTION 24!Τα trailers των νέων εκπομπών που διακρίνονται για την αισθητική τους και αποτυπώνουν πλήρως την δυναμική παρουσία του ACTION 24 με  το ανανεωμένο ενημερωτικό του  πρόγραμμα είναι ήδη στον αέρα και τα Social Media του σταθμού.

«Η ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ» με τους Γιώργο Κακούση και  Άννα Λιβαθινού θα εξακολουθήσει να δίνει το στίγμα της από τις 6:00 το πρωί, μεταφέροντας όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις.

Δείτε το trailer της εκπομπής

Ο Νίκος Υποφάντης και η Ντόρα Κουτροκόη παίρνουν τη σκυτάλη από τις 10:00 εώς τη 13:00 με την εκπομπή «ACTION ΤΩΡΑ», μεταφέροντας τις εξελίξεις σε πραγματικό χρόνο καθώς και όλα τα γεγονότα γύρω από την πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία.

Δείτε το trailer της εκπομπής

Το βραδινό TALK SHOW του ACTION 24  «ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ» με τους Γιώργο Πιέρο, Ελένη Καλογεροπούλου και  Δημήτρη Τάκη, πιστό στο ραντεβού του κάθε βράδυ στις 22:00 με παρασκήνιο, ειδήσεις και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της πολιτικής.

Δείτε το trailer της εκπομπής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *