Με νέα ομάδα η ιστοσελίδα Flash.gr

INTERNET

Δυναμική είσοδο στα digital μέσα με την δημιουργία ισχυρού δικτύου ιστοσελίδων επιχειρεί ο όμιλος των επιχειρηματιών Μπάκου – Καϋμενάκη – Εξάρχου με πρωταρχικό στόχο την ενίσχυση του flash.gr. Στον νέο ενημερωτικό όμιλο μετακινείται μία δυνατή ομάδα που άρχισε τον επανασχεδιασμό και την εμφάνιση του νέου flash.gr το οποίο θα εμφανιστεί μετά το καλοκαίρι, ενώ στην στρατηγική του ομίλου υπάρχει και ο σχεδιασμός νέων ιστοσελίδων με ειδικό περιεχόμενο καθώς και νέες ψηφιακές υπηρεσίες για τους χρήστες.


Στη νέα διευθυντική ομάδα του flash.gr εντάσσεται ως Σύμβουλος Διοίκησης ο  δημοσιογράφος Σεραφείμ Κωνσταντινίδης, ο οποίος θα συμβάλλει στη διαμόρφωση του εγχειρήματος με τις γνώσεις και την πλούσια εμπειρία του.
Στην ομάδα που θα αναλάβει την υλοποίηση της προσπάθειας είναι ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιάννης Χρηστάκος ο οποίος αναλαμβάνει την Διεύθυνση Περιεχομένου. Με μακρά διαδρομή στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο ο Γιάννης Χρηστάκος αποχώρησε ήδη από τα dikaiologotika.gr.
Ο Γιάννης Χρηστάκος ξεκίνησε το 1988 από τον «Ελεύθερο Τύπο» και στη δημοσιογραφική του διαδρομή μεταξύ άλλων γεγονότων έχει καλύψει ως πολεμικός ανταποκριτής τα γεγονότα στην Σερβία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μέση Ανατολή. Ως πολιτικός συντάκτης καλύπτει επί σειρά ετών τις εξελίξεις εντός και εκτός Ελλάδας.
Επίσης στο δυναμικό του Flash.gr, εντάσσεται ο Μίλτος Εφεντάκης αναλαμβάνοντας τη θέση του Διευθυντή Τεχνολογίας και Διαχείρισης Έργων. Πρόκειται για ένα από τα εμπειρότερα στελέχη της αγοράς, με πολυετή προϋπηρεσία στον χώρο της τεχνολογίας και των ψηφιακών έργων.
Τα τελευταία χρόνια είχε ρόλο Διευθυντή Διαχείρισης Ψηφιακών Έργων στη Wedia Digital υπεύθυνος για το χαρτοφυλάκιο πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών ενώ στο παρελθόν συμμετείχε στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση Ψηφιακής Στρατηγικής και Εκσυγχρονισμού, τόσο στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων όσο και στον Όμιλο Metromedia. Ξεκίνησε την καριέρα του στην 24Media, έχοντας συμβάλει στην τεχνολογική ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας, κατέχοντας καίριες θέσεις ευθύνης.

Στη  νέα ομάδα του flash.gr θα συμμετέχει και ο Φώτης Νάκος ως Διευθυντής Σύνταξης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1991 από το περιοδικό «Ταχυδρόμος» και έχει εργαστεί στις εφημερίδες «Ελεύθερος» και «Αδέσμευτος Τύπος», την τηλεόραση της ΕΡΤ και του ΣΚΑΪ,  αλλά και στο ραδιοφωνικό σταθμό City. Έχει καλύψει δημοσιογραφικά πολεμικές συγκρούσεις,  ενώ υπήρξε ελεύθερος ρεπόρτερ αλλά και διαπιστευμένος σε ρεπορτάζ υπουργείων. Έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης στην 24Μedia, στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ και την Opinion Post και από το 2010 ειδικεύεται στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία.
Ιδιαίτερη συμμετοχή και ευθύνη στην προσπάθεια θα έχει ο Αποστόλης Χορτάτος, Digital Media Director του Ομίλου ο οποίος θα έχει στην άμεση εποπτεία του τα ψηφιακά προϊόντα του Flash.gr. Ο Α. Χορτάτος πριν ενταχθεί στο δυναμικό του ομίλου που περιλαμβάνει τους τηλεοπτικούς σταθμούς ACTION 24 και ATTICA TV ήταν Product Manager στην 24Media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *