Νέο…Mega το Epsilon με τον Τζόνι Καλημέρη

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Το Epsilon γίνεται… Mega! Αλλάζει πλήρως ο τηλεοπτικός σταθμός του Ιβάν Σαββίδη μετά την πρόσληψη του Τζόνι Καλημέρη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, στην οποία οδήγησε η προοπτική αδειοδότησης του καναλιού από το ΕΣΡ. Η επιλογή αυτή σηματοδοτεί μια στροφή για τον τηλεοπτικό σταθμό, καθώς ο έμπειρος τηλεοπτικός μάνατζερ αναλαμβάνει τα ηνία του καναλιού έχοντας την εξουσιοδότηση να το ανασχεδιάσει, με την εγγύηση ενός υψηλού προϋπολογισμού.
Ο στόχος του Τζόνι Καλημέρη είναι να δημιουργήσει έναν σταθμό στο πρότυπο του αρχικού σχεδιασμού του Mega, με ποιοτικές ελληνικές σειρές, σημαντική θέση στην ψυχαγωγία και έγκυρη ενημέρωση. Η ταινιοθήκη του Mega, αν δημοπρατηθεί, αποτελεί στόχο του Epsilon, μαζί με το εμπορικό σήμα του σταθμού. Και καθώς η ταινιοθήκη του Mega αποτελεί «μήλον της Έριδος» για τους ανταγωνιστές του, αναμένεται να υπάρξει σκληρή σύγκρουση στο τηλεοπτικό πεδίο. Το σβήσιμο του Mega από τον χάρτη ήταν συγκεκριμένη επιλογή από τους ανταγωνιστές του και από τα πρόσωπα που επέλεξαν για να το διασώσουν.
Δείγμα της νέας γραφής του καναλιού θεωρείται και η συνεργασία του Epsilon με τους καταξιωμένους σεναριογράφους Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρα Σακαλή, με τις επιτυχίες τους όπως η «10η Εντολή», το «Πενήντα – Πενήντα», τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» και το «Ταμάμ». Όλο το πρόγραμμα θα σχεδιαστεί από την αρχή, χωρίς να είναι σε θέση κανείς να πει με ασφάλεια ποιες εκπομπές θα μείνουν από όσες μεταδίδονται και ποιες θα κοπούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *