Ο «Σιωπηλός Δρόμος» πάει και στην Αυστραλία

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» συνεχίζει την επιτυχημένη διεθνή πορεία του.

Έχοντας ήδη κατακτήσει την Ιταλία, την Αμερική και τον Καναδά, η κορυφαία δραματική σειρά του MEGA που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια, ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αυστραλία.

Η Beta Film, στην οποία το MEGA παραχώρησε τα δικαιώματα παγκόσμιας διανομής του «Σιωπηλού Δρόμου», προχώρησε σε συμφωνία με το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο Special Broadcasting Service (SBS) για τη μετάδοση της σειράς. Το SBS κατέχει εξέχουσα θέση στον χώρο των media της Αυστραλίας διαθέτοντας πληθώρα τηλεοπτικών καναλιών και ραδιοφωνικών σταθμών.

Η διεθνής επιτυχία της δραματικής σειράς «Σιωπηλός Δρόμος» των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά τις στρατηγικές επιλογές του MEGA, το οποίο επενδύει στη μυθοπλασία υψηλών προδιαγραφών. 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Την πρωτότυπη μουσική υπογράφει ο μουσικοσυνθέτης Θοδωρής Ρέγκλης.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. – MEGA TV
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: FILMIKI PRODUCTIONS
Executive Producers:
Νικόλας Αλαβάνος, Πάθη Κατσούφη

Το έργο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ).

#SiopilosDromos

#SilentRoadMega

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *