«Έτερος Εγώ: Νέμεσις»- Απόψε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς σε παραγωγή COSMOTE TV

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV επιστρέφει απόψε στις 23:00 με τη «Νέμεση», το τελευταίο κεφάλαιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής ανθολογίας, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου.

Το πρώτο επεισόδιο του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» με τίτλο «Η αρχή του τέλους», βρίσκει τον Νίκο Βανόρτα (Τάσος Νούσιας) αποταγμένο από την Αστυνομία εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση του Ερπετού. Τη θέση του έχει αναλάβει η καινούργια Προϊσταμένη, Αθηνά Λυγερού (Μαριάννα Τουμασάτου). Ο Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά στα όνειρα, γιατί μόνο εκεί συνάντα την Τόνια (Μελισσάνθη Μάχουτ). Η Μάρθα (Άννα Μενενάκου) βρίσκεται σε δίλημμα για την υπόθεση του Έτερος Εγώ μιας και δεν βρίσκει τρόπο να συλλάβει τη Δανάη (Κόρα Καρβούνη) χωρίς να εμπλέξει το Λαΐνη. Μια έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών που αφήνει πίσω της ένα πτώμα, βάζει το τμήμα ανθρωποκτονιών σε κίνηση.

Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD και ταυτόχρονα on demand στον δωρεάν κατάλογο COSMOTE TV PLUS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *