“Κατάσταση πολιορκίας” στην τηλεόραση

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η κατάσταση όλο και δυσκολεύει στα ΜΜΕ. Η έκρηξη του πληθωρισμού επηρεάζει άμεσα και ορισμένους από τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η έλλειψη ρευστότητας και οι υψηλές προκαταβολές που έχουν ήδη χορηγηθεί από τα Media Shops στην τηλεόραση…χωρίς …επιστροφή προκαλούν νέα ανησυχία για μεγάλη κρίση.

HBO Succession S3 07.12.21 Italy 301 2pt Team lands in their 2 helos & get in vans Kriti Fitts – Photo Publicist kristi.fitts@warnermedia.com Succession S2 | Sourdough Productions, LLC Silvercup Studios East – Annex 53-16 35th St., 4th FloorLong Island City, NY 11101 Office: 718-906-3332

Προσθέστε τις καθυστερήσεις πληρωμών από το ΕΚΟΜΕ, την αδιευκρίνιστη ροή του ανταποδοτικού τέλους από τους παρόχους ενέργειας προς την ΕΡΤ που δημιουργούν νέα κενά στη χρηματοδότηση του συστήματος.

Παράλληλα υπάρχει και το ευνοϊκό καθεστώς της κυβέρνησης, απέναντι σε συγκεκριμένα συγκροτήματα, αναφορικά με το δανεισμό τους σε βαθμό παρεξηγήσης!

Και η απορία είναι κυρίως για ορισμένους δημοσιογράφους: Κουνάνε το χέρι στη συνάδελφό τους Ιωάννα Κολοβού που έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό για χρέος 15.000 σε πιστωτική κάρτα, ενώ οι ιδιοκτήτες των ομίλων όπου εργάζονται, χαρακτηρίζονται από μεγάλη ασυνέπεια στην έγκαιρη καταβολή των δόσεων δανείων πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Θα σπάσει μήπως, την πόρτα των ιδιοκτητών, η Κυβέρνηση;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *