Στα γυρίσματα του “Έτερος εγώ” ο Κ. Πιερακκάκης, με το “νόμο Κρέτσου” η σειρά!

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Στα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς «Έτερος Εγώ» βρέθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, Ο υπουργός εγκωμίασε το «Έτερος Εγώ» για τη σκηνοθεσία, την παραγωγή και την αφήγηση, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον πρωταγωνιστή του, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και το σκηνοθέτη του, Σωτήρη Τσαφούλια.

Ο Κ. Πιερρακάκης αναφέρθηκε και στη διαδικασία επιδότησης των σειρών ξεχνώντας πως πρόκειται για το νόμο 4487/2017 του Λευτέρη Κρέτσου:

Είπε ο Κ. Πιερρακάκης τα εξής:  “Η συγκεκριμένη σειρά συνιστά επίσης ένα λαμπρό παράδειγμα του γεγονότος ότι η ελληνική οπτικοακουστική παραγωγή έχει δυνατότητες, μέλλον και προοπτική. Οι Έλληνες επαγγελματίες, καλλιτέχνες και τεχνικοί στο πεδίο της οπτικοακουστικής παραγωγής είναι διεθνούς επιπέδου και κάθε χρόνο το αποδεικνύουν με τη δουλειά τους ολοένα και περισσότερο. Ως Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης είμαστε υπερήφανοι που η ελληνική οπτικοακουστική παραγωγή υποστηρίζεται από το ΕΚΟΜΕ, εργαλείο το οποίο έχει συμβάλει καθοριστικά στον κλάδο”.

Ειδικά η σειρά “Έτερος εγώ, ήταν από τις πρώτες που επιδοτήθηκαν. Η γνωμοδότηση έγινε το 2018 για να λάβει χρηματοδότηση, και η απόφαση του πρώην υπουργού Νίκου Παππά δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουρίου 2019, όπως σίγουρα θα θυμούντα οι συντελεστές της σειράς, όπως ο Σωτήρας Τσαφούλιας.

Μέχρι τότε, τέτοιες παραγωγές δεν μπορούσαν να γίνουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *