Φέτος τοκαλοκαίρι οι WIND ONE συνδρομητές θα πάνε διακοπές με Απεριόριστα Data και το νέο τους WIND SimpleFi router

WIND

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H WIND έχει φέρει μία νέα εποχή χωρίς περιορισμούς στη συνδεσιμότητα.  Κατανοεί πλήρως τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των συνδρομητών της για επικοινωνία και τους δίνει μεγαλύτερη ελευθερία και δυνατότητες. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, με το ανανεωμένο WIND ONE και το Νέο SimpleFi router οι συνδρομητές της WIND έχουν πραγματικά ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ Internet και υπερ-υψηλές ταχύτητες 4G & 5G, όπου και αν βρίσκονται, στο νησί, το χωριό ή την πόλη, χωρίς ανάγκη σταθερής γραμμής, αρκεί να έχουν πρίζα.  

Νέοι ή υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν να συνδυάσουν τα προγράμματα WIND ONE με το SimpleFi και να αποκτήσουν το Simplefi σε προνομιακή τιμή.Συγκεκριμένα, οι WIND ONE συνδρομητές μπορούν να αποκτήσουν τοSimpleFi 5G στα 35€/μήνα ή το SimpleFi 4G στα 25€/μήνα, και να έχουν πραγματικά απεριόριστο σταθερό Internet παντού, απλά με μία πρίζα και ένα router. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να είναι οnline από την πρώτη στιγμή, χωρίς καμία καθυστέρηση, όπου και αν βρίσκονται στην Ελλάδα, με πραγματικά απλή και εύκολη εγκατάσταση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν βάσει διαθεσιμότητας δικτύου και σύμφωνα με τις ανάγκες τους το συνδυαστικό πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ τους. Εκτός συμβολαίου WIND ONE η ανανεωμένη σειρά προγραμμάτων WIND SimpleFi διατίθενται εμπορικά με τις ακόλουθες επιλογές:

WIND 5G SimpleFi στα €45/μήνα

  • Απεριόριστη χρήση Internet
  • Δωρεάν Εξοπλισμός 5G
  • ΔΩΡΟ το τέλος ενεργοποίησης

WIND 4G SimpleFi στα €35/μήνα

  • Απεριόριστη χρήση Internet
  • Δωρεάν Εξοπλισμός 5G
  • ΔΩΡΟ το τέλος ενεργοποίησης

Φέτος το καλοκαίρι, όσοι αναζητούν ξέγνοιαστες διακοπές χωρίς περιορισμούς στην επικοινωνία τους, μπορούν απλά να συνδυάσουν τα προγράμματα WIND ONE και WIND SimpleFi και να απογειώσουν την εμπειρία τους μέσα από τα Δίκτυα Νέας Γενιάς της WIND, ενώ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σύντομα και σε άλλες περιοχές της χώρας, η εμπειρία αυτή μπορεί να απογειωθεί μέσω του WIND 5G δικτύου.

Περισσότερες πληροφορίες στο wind.gr, στο 13800 και στα κατάστημα WIND.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *