Πέντε χρόνια τηλεοπτικής ιστορίας

cosmote Streaming ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η μεγάλη επιτυχία για ένα τηλεοπτικό δίκτυο είναι η δημιουργία προγραμάτων που θα μείνουν και στη συνέχεια. Η ΟΤΕ ΑΕ πέτυχε, μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote TV να δημιουργήσει πριν από πέντε χρόνια το Cosmote History HD επαναφέροντας το ιστορικό ντοκιμαντέρ στους τηλεοπτικούς δέκτες με , περισσότερες από 120 πρωτότυπες παραγωγές και συμπαραγωγές ντοκιμαντέρ και πάνω από 800 ώρες τηλεοπτικού υλικού.

Είναι ενδεικτικό πως αυτή τη στιγμή είναι το μοναδικό τηλεοπτικό δίκτυο στη χώρα που έχει προγραμματίσει περισσότερες 11 νεές παραγωγές και συμπαραγωγές για την Επανάσταση του 1821 με περισσότερες από 100 ώρες τηλεοπτικού προγράμματος.Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ οι πρεμιέρες των ντοκιμαντέρ του Cosmote History HD για την ελληνική Επανάσταση θα διατεθούν ελεύθερα για όλους, μέσα από το κανάλι της Cosmote TV στο YouTube.

Αυτές είναι θετικές κινήσεις προς όφελος των τηλεθεατών και όχι μόνο υπέρ του τηλεοπτικού δικτύο. Είναι ένα έμπρακτο είδος ανταπόδοσης προς το κοινό σε μια δυναμική τηλεοπτική παρουσία, όπου όμως καταγράφονται και κενά και θεσμικές απορίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *